- 17%

Električna brusilica za nokte sa 6 nastavaka

1,890.00рсд

Rasprodaja traje do isteka zaliha

Dosta vam je mukotrpnog turpijanja noktiju? Probajte ovu električnu turpiju i videćete koliko je lako imati savršeno oblikovane nokte.

Sredite nokte bez imalo truda!

Dostupnost: na stanju

Električna brusilica za nokte sa 6 nastavaka

Skraćujte, polirajte i oblikujte nokte na rukama i nogama bez imalo truda. Skinite gel ili veštačke nokte brzo i lako.

Lepi nokti

Oblikujte vaše nokte ili nokte vaših klijenata kako bi izgledali što lepše, bilo da ih sređujete za neku specijalnu priliku ili za svaki dan!

 

Oštrina i preciznost

Preciznost ove električne turpije je nenadmašiva – dobićete željeni oblik noktiju za svaku priliku, bilo ih sređujete za neku svečanost ili pak za svakodnevne obaveze.

Menjajte izgled noktiju sa velikom preciznošću i napravite oblik koji želite uz pomoć oštrih i nastavaka za turpiju!

download 2023 03 01T002650.689

Električna brusilica za nokte ima više funkcija

Ovaj kozmetički aparat je dizajniran s ciljem pružanja efikasnog skraćivanja noktiju, oblikovanja, turpijanja, poliranja nokatne ploče, pa čak i uklanjanja zanoktica ili gel-laka sa noktiju. Evo tajne ovog nezaobilaznog aparata i kako postiže sve ove korake:

 1. Set od Šest Nastavaka:
  • Već u nazivu otkrivate da ova super stvarčica čini set od šest različitih nastavaka, svaki namenjen određenom tretmanu. Nastavci su prilagodljivi, omogućavajući vam da odaberete onaj koji vam je potreban za željeni rezultat.
 2. Prilagodljiva Brzina:
  • Ključna prednost ovog aparata leži u prilagodljivosti. Nastavci rade u dve brzine – sporoj i bržoj. Na početku tretmana, preporučuje se sporija brzina kako biste pažljivo započeli proces, da biste zatim, nakon nekoliko minuta, prešli na bržu brzinu za efikasno završavanje.

Uz ovaj revolucionarni kozmetički aparat, vaši nokti će zablistati. Pružite sebi tretman koji zaslužujete s jednostavnim i efikasnim koracima. Osećajte se lepo, brinuto i samouvereno uz ovu inovativnu tehnologiju!

Elektricna turpija za nokte sa 6 nastavaka

Ne morate biti profesionalac kako biste postigli rezultate kao u salonu. Uz mini električnu turpiju za nokte vaši nokti će zablistati za tren oka.

Flawless Set za Savršen Manikir s Super Nastavcima

Flawless set za manikir pruža vrhunske rezultate zahvaljujući posebno dizajniranim nastavcima koji čine srž ovog seta.

 1. Nastavci za Oblikovanje Nokta:
  • Prvi korak ka besprekornom manikiru. Ovi nastavci omogućavaju skraćivanje nokta i oblikovanje prema željenom stilu.
 2. Nastavci za Turpijanje i Poliranje:
  • Nakon postizanja željene dužine, grubi nastavci za turpijanje obavljaju početne radove. Mekši nastavak koristi se za finalno turpijanje i poliranje, pripremajući nokat za savršeno lakiranje.
 3. Nastavak za Zanoktice:
  • Važan korak za kompletnu negu noktiju. Ovaj nastavak efikasno uklanja višak kože ispod i oko nokatne ploče, sprečavajući ne samo ružan izgled već i potencijalne probleme poput bola ili infekcija.

Flawless set je vaš ključ ka postizanju profesionalnog manikira u udobnosti vašeg doma. Osvježite i uljepšajte svoje nokte uz ovaj set i uživajte u bezgrešnom rezultatu. Vaši nokti zaslužuju Flawless tretman!

Najlakši put do savršeno oblikovanih noktiju

Zaboravite na mukotrpno turpijanje noktiju običnom turpijom. Oblikujte nokte savršeno i bez imalo truda uz pomoć električne turpije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Električna brusilica za nokte sa 6 nastavaka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *