- 32%

Električna brusilica za nokte 10 W

1,499.00рсд

Električna turpija za nokte

Dosta vam je mukotrpnog turpijanja noktiju? Probajte ovu električnu turpiju i videćete koliko je lako imati savršeno oblikovane nokte.

Sredite nokte bez imalo truda!

Nema na stanju

Brusilica za nokte

Dosta vam je mukotrpnog turpijanja noktiju? Probajte ovu električnu turpiju i videćete koliko je lako imati savršeno oblikovane nokte.

Skraćujte, polirajte i oblikujte nokte na rukama i nogama bez imalo truda. Skinite gel ili veštačke nokte brzo i lako.

Lepi nokti

Oblikujte vaše nokte ili nokte vaših klijenata kako bi izgledali što lepše, bilo da ih sređujete za neku specijalnu priliku ili za svaki dan!

Brusilica za nokte

Oštrina i preciznost

Preciznost ove električne turpije je nenadmašiva – dobićete željeni oblik noktiju za svaku priliku, bilo ih sređujete za neku svečanost ili pak za svakodnevne obaveze.

Menjajte izgled noktiju sa velikom preciznošću i napravite oblik koji želite uz pomoć oštrih i nastavaka za turpiju!

D13

Električna brusilica za nokte ima više funkcija

Skinite gel ili veštačke nokte, uglačajte i ispolirajte nokatnu ploču, otklonite kožicu oko noktiju i oblikujte nokte uz pomoć različitih nastavaka!

D7

Ne morate biti profesionalac kako biste postigli rezultate kao u salonu. Uz mini električnu turpiju za nokte vaši nokti će zablistati za tren oka.

 

Za prirodne i veštačke nokte

Koristite ovu električnu turpiju za oblikovanje i poliranje i prirodnih i veštačkih, kao i za skidanje veštačkih noktiju!

 

Najlakši put do savršeno oblikovanih noktiju

Zaboravite na mukotrpno turpijanje noktiju običnom turpijom. Oblikujte nokte savršeno i bez imalo truda uz pomoć električne turpije.

 

 

  • Različiti nastavci – Dobićete 6 nastavaka različitih oblika i 6 dodatnih nastavaka sa turpijama kako biste mogli da uradite kompletan manikir i pedikir!
  • Podesiva brzina – Smanjujte i povećavajte brzinu okretanja vrha turpije i prilagodite ovu alatku svojim potrebama!
  • Lako se koristi – Za razliku od ručne, za električnu turpiju vam nije potrebna velika snaga ni izdržljivost kako biste je koristili!
  • Praktičan dizajn – Uz oblik pogodan za držanje i dugačak kabl koji se uključuje direktno u struju, imaćete koliko god vam je pokretljivosti potrebno dok radite!
  • Oštrina i preciznost – Menjajte izgled noktiju sa velikom preciznošću i napravite oblik koji želite uz pomoć oštrih i nastavaka za turpiju!
  • Više funkcija – Skinite gel ili veštačke nokte, uglačajte i ispolirajte nokatnu ploču, otklonite kožicu oko noktiju i oblikujte nokte uz pomoć različitih nastavaka!
  • Za prirodne i veštačke nokte – Koristite ovu električnu turpiju za oblikovanje i poliranje i prirodnih i veštačkih, kao i za skidanje veštačkih noktiju!

 

s l1600 1

Specifikacije:

Materijal: Plastika (kućište), keramika (turpija)
Voltaža: 110~240 V
Snaga: 10 W
Brzina: 0 – 20000 obrtaja u minuti
Dimenzije: 16 x 2.4 cm

s l1600 2

 

Paket sadrži:

1 x Električna turpija za nokte,
1 x Kabl,
6 x Metalnih nastavaka,
6 x Turpija.

Set sadrži šest različitih nastavaka i 6 dodatnih nastavaka sa turpijama koji vam omogućavaju kompletan tretman i zadovoljstvo.

Dosta vam je mukotrpnog sređivanja noktiju ručnim turpijama? Uz električnu turpiju postići ćete savršene rezultate na brz i jednostavan način.  Ne morate biti profesionalac – neka tu ulogu preuzme mini električna turpija za nokte koja će vas učiniti zadovoljnim, a pritom se rešite zanoktica koje vam kvare izgled i stvaraju bol.

Električna brusilica za nokte – poruči još danas!

Sredite nokte bez imalo truda!

Pogledajte slične proizvode iz ponude.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Električna brusilica za nokte 10 W“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *