3D Tapete za kuhinju

600.00рсд

Pogodne za uređenje većih površina, poslovnih prostora a često ih viđamo i kao dekoraciju u kuhinjama.

Ukoliko nam je cilj više svetlosti u prostorijama, metal pločice su dobar izbor.

Dimenzije table: 77 x 70 x 0.7cm

Ova tabla pokriva 0.54 m2

Cena se odnosi na jednu tablu.

Za porudžbine preko 20 tabli ostvarujete besplatnu dostavu.

Nema na stanju

Samolepljive tapete za kuhinju

Rešenje kojim ćemo postići efekat prirodnih materijala na zidovima.  Trodimenzionalna zidna dekoracija od kombinovane mekane pene i polietilena, minimalističkog i modernog dizajna.

clipboard image c697cbf2c22a08c8 500x456 1

  • Jedna od odlika 3d samolepljivih panela je fleksibilnost. Prilagodljivi su na raznim površinama, od potpuno ravnih zidova do onih sa manjom granulacijom kao što je npr. španski zid. Takodje, mogu da se lepe na zaobljene površine, lamperiju, pločice, direktno na blok ili na samo gletovan zid.
  • Paneli su izradjeni od polietilena i polietilenske pene, debljine 4 mm – 1 cm sa naglašenom trećom dimenzijom. 
  • Svojom debljinom paneli omogućavaju i određen stepen termo i zvučne izolacije i sprečavaju dalje širenje vlage, dakle njihova svrha nije smo dekorativna.
  • Polietilen je ekološki prihvatljiv i sertifikovan materijal, što direktno znači da su paneli pogodni za svaku kuću, uključujući i dečije sobe, igraonice, vrtiće, restorane, poslovne prostore, kancelarije, radionice, teretane, frizerske salone, salone lepote, berbernice itd.
  • Ono što je najinteresantnije u vezi ovih panela je činjenica da ih mozemo postavljati bez majstora, kada i kako mi to želimo.
  • Na pozadini svakog panela nalazi se jak lepak, zaštićen papirnom folijom. Kako su tapete izgrađene od polietilena, samo sečenje tapeta radi ukrajanja je vrlo jednostavan proces.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3D Tapete za kuhinju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *