Svilene trepavice br 1

Svilene trepavice su veoma zahvalne za održavanje. Recite zbogom šminkanju i lepljenju veštačkih trepavica i nosite zanosan pogled – uvek. Otkrijte sve o njima: vrste, cenu i iskustva.

Zanosan pogled je ono što prvo primetimo kod osobe. Svako želi da privuče pažnju na sebe određenim detaljima, pogotovo žene, koje danas ne izlaze bez šminke nikuda. Ranije su  glavni adut bile usne i crveni ruž, dok danas titulu vodećeg aduta imaju oči. 

Oči su ogledalo duše. Nije neko to smislio bezrazložno. Debela potpora se krije iza te konstatacije: Kada razgovaramo, osobu gledamo u oči. Zato se treba pobrinuti da one uvek i u svakoj prilici izgledaju najbolje moguće.

Mnogo je faktora koji nam u tome mogu pomoći, jedan od pomoćnika su sigurno i svilene trepavice, koje izgledaju kao prirodne, samo su naglašene i istaknute. Najbolje od svega je, što im efekat dugo traje i nema preterano zahtevnog održavanja. Ostanite sa nama, slede detalji…

Šta su svilene trepavice?

Oduvek su guste, duge i izuvijene trepavice bile predmet divljenja i zato su dame, koje su uskraćene za takav izgled bile primorane da pribegavaju iznalaženjem različitih načina kako da trepavice porastu.

Danas je vreme nešto drugačije. Stigao je potpuno novi trend ulepšavanja, kojim postižete fantastične rezultate i efekat prirodnih trepavica, a da toga i niste svesni. Najbolje od svega je, što ne morate čak ni da se šminkate, a izgledaćete kao da jeste. 

Svilene trepavice predstavljaju svilene niti koje se nadograđuju na vašu prirodnu trepavicu i dobijate efekat gustih prirodnih trepavica.

To je metoda koja samo naglašava vašu već postojeću lepotu i prirodan izgled. Za nju treba da idete u kozmetički salon, da je odrade osobe koje imaju licencu za takav rad. Sami nećete moći.

Prednosti svilenih trepavica 

 • Postiže se prirodan izgled očiju
 • Koristi se dlaka koja odgovara dužini vaših prirodnih trepavica
 • Postojanost jednog tretmana je do 6 meseci uz korekciju
 • Nije preterano skupa
 • Veoma dostupna, uglavnom nema kontraindikacija za svoj rad

Kada se odlučite za metodu nadogradnje svilenih trepavica, niste ni svesni kakvu uslugu činite sebi i svojim očima.

Dlaka koja se koristi za ovu metodu, izrađena je od potpuno prirodnog ili sintetičkog materijala, ručno ili mašinski rađenog.

Izuzetno su visokog sjaja, zbog čega i daju bolji efekat od maskare, tako da ih ne morate dodatno šminkati.

Svilene trepavice se lepe u korenu, direktno na vašu dlaku i na jednu vašu može se zalepiti od 1-6 veštačkih dlačica. U zavisnosti koliku gustinu želite, dobijate izgled 3D, 4D ili čak 6D efekat svilenih trepavica.

Svilene vs. veštačke trepavice sa lepkom

Razlike između ova dva tipa nadogradnje trepavica su velike. I sam njihov naziv dosta govori o međusobnim karakteristikama, ali hajde da ih zajedno rezimiramo.

 • Veštačke trepavice na lepak su dobar izbor kada nemate puno ni vremena ni para, a treba vam hitno rešenje za neku svečanost. Upravo tako. Veštačke trepavice na lepak ne možete nositi svakodnevno, iz više razloga. Mnogo su teške za oči i ne izgledaju prirodno. Da biste ih postavili, morate koristiti lepak koji nije pametno često upotrebljavati. Takve veštačke trepavice, uglavnom su napravljene od plastike i nikako ne prijanjaju na oko onako kako baš vi to želite. Njihov efekat je jednokratan, lako se postavljaju, to možete uraditi čak i sami u kućnim uslovima.

Upravo zbog toga što su lako dostupne i zaista veoma jeftine, njihova cena se kreće od 500-800 dinara.

Svilene trepavice su potpuno druga i inovativna stvar. Da ne kažem ozbiljnija priča. Često se koristi prirodna dlaka koja se obrađuje da bude postojana i primerena svojoj nameni. Svaka dlaka ili više njih se postavljaju na vašu prirodnu, tako da kroz vaše prirodne trepavice se prožimaju gomila novih dužih trepavica.

Postupak postavljanja svilenih trepavica

Pre nego što se odlučite za nadogradnju trepavica, morati odlučiti koju ćete metodu upotrebiti, kao i koja će biti njihova dužina.

Postoji ona manje ‘agresivna’ i naziva se postupak 1 na 1, a postoji i izraženija, poznata pod nazivom Ruski volumen.

 •  Prvi zahvat podrazumeva postavljanje jedne svilene trepavice na jednu vašu prirodnu i time se postiže samo blago podizanje volumena i potamnjivanje trepavice, tačnije pogled ostaje potpuno prirodan. Ovo je metoda 1 na 1
 • Ruski volumen zahteva postavljanje više svilenih trepavica na jednu prirodnu. To može biti od 2-6 kom po jednoj trepavici.

Osim toga treba se opredeliti za redosled slaganja dlačica. Imate 2 mogućnosti:

 • Doll efekat – slaže se manja pa veća dlačica i tako se dobija efekat otvorenog pogleda ( kao na lutkama)
 • Mačkasti izgled  – na krajevima ka slepoočnicama su duže trepavice, a do nosa manje.

Postupak postavljanja se radi u kozmetičkim salonu u odgovarajućim uslovima i podrazumeva da ga izvodi osoba sa kvalifikacijom za to.

Sam tretman traje od 1 do 3 sata, u zavisnosti koju metodu radite. Klijent mora biti miran.

Prilikom postavljanja, koristi se sterilna oprema, pinceta i lepak, kao i silikonski jastučići ispod očiju, da ne bi došlo do spajanja lepka sa donjim trepavicama.

Dok traje proces postavljanja trepavica, klijent ne sme da otvara oči,da ne dospe lepak u oko.

Nakon završetka samog procesa, potrebno je da se trepavice osuše uz pomoć lepeze i da se neko vreme ne kvase, da bi se lepo spojile sa prirodnim trepavicama.

Nega svilenih trepavica

Nakon intervencije će biti potrebno da se pridržavate nekih saveta, a oni se odnose na to da se izbegava kontakt sa vodom, nanošenje šminke kao i klanjanje saune i bazena, gde ima puno vlažnosti. Kako vam uloženi novac ne bi propao, i da vam efekat traje duže, pridržavajte se ovih saveta.

Takođe, kada skidate šminku, izbegavajte uljane proizvode jer oni rastvaraju lepak brže od vodenih. Neka dobra micelarna voda je pun pogodak. Generalno, najbolje je da ne šminkate trepavice.

Svilene trepavice – metoda 1 na 1

Kao što smo maločas i naveli u tekstu iznad, postoji više metoda postavljanja svilenih trepavica.. Konkretno o ovoj 1 na 1 ćemo sada detaljnije.

Prilikom ugradnje trepavica, postoji individualna klasična nadogradnja nazvana 1 na 1 metoda, čime se postiže potpuno prirodan izgled, a dobija se zanosan pogled.

Ova tehnika nadogradnje podrazumeva da se samo jedna ekstenzija aplicira na jednu vašu trepavicu, pomoću čega dobijate prirodne, ali uvijene, produžene i blago potamnjene trepavice.

Koliko imate prirodnih trepavica, toliko imate i umetnutih svilenih.

Nakon intervencije metodom 1 na 1, trepavice se ne smeju skraćivati, baš iz razloga da bi efekat bio potpun i uočljiv.

Sa druge strane, postoji onaj naglašeni efekat koji se postiže metodom zvanom ruski volumen. Više o njemu sledi.

Ruski volumen svilene trepavice

Za razliku od prethodne, u ovoj metodi se više snopova kače za vašu jednu trepavicu. Broj dlačica zavisi od efekta koji želite da postignete i baš su po tome i razvrstani.

snop svilenih trepavica

Ukoliko kačite 2, to se još i naziva 2D efekat, i tako možete ići do 6D gde se na kraju postiže baš veliki volumen i gustina, kao i boja.

Ta metoda nije loša kod izričito tamnih osoba, gde kontrast nije mnogo veliki u odnosu na ostale dlake na telu. Kod svetlijih osoba se preporučuje samo blago potamnjivanje, eventualno 2D efekat ili metoda 1 na 1 gde bi tačno i umereno naglasili prirodnu lepotu.

Vrlo verovaatno vas muče još neka pitanja vezana za postavljanje svilenih trepavica. Mi smo obećali odgovore i danas ih dobijate crno na belo.

Oprema za svilene trepavice

Naravno, da bi se sve ovo odradilo, potrebno je imati i adekvatnu opremu. Tu spadaju same trepavice, pinceta za nanošenje, skidač šminke, lepak za nadogradnju trepavica, skidač trepavica, češljić.

Kvalitetnu opremu za svilene trepavice možete nabaviti u specijalizovanim prodavnicama za takvu vrstu robe.

Lepak za svilene trepavice nije običan!

Za nadogradnju svilenih trepavica, ne možete primenjivati bilo koji lepak za trepavice. To bi uništilo i njih i vaše oči. Zato preporučujem da upotrebite adekvatan lepak koji je specijalno namenjen za njih.

Ovaj lepak nanosi se na samu dlaku, ne na kapak. Vodootporan je i znatno jači od običnog lepka za veštačke trepavice.

Koliko traju svilene trepavice i kako se održavaju?

Ako ste se već podvrgli intervenciji postavljanja svilenih trepavica, a uplatili ste i aranžman za putovanje na more, pitate se kako će vaše nove trepavice da odreaguju kada su u pitanju voda, so, i visoke temperature. Ne brinite! Ukoliko ste odabrali savršeno stručno lice da vam postavi svilene trepavice i sve je proteklo u najboljem redu, one su se “primile” kako treba, nemate dalju brigu.

Vaše nove svilene trepavice su otporne na vodu, sunce i visoke temperature.

Nakon letovanja izgledaćete kao da ste ih upravo postavili.

Generalno, svilene trepavice su prilagođene da se nose dugotrajno. Od prvog postavljanja, mesec dana ste mirni bez ikakvih dorađivanja i dodavanja.

Kada prirodna dlaka opadne, tačnije vaša trepavica počne da se menja i opada, sa njom zajedno opada i svilena, odnosno ta koja je bila zakačena na vašu dlaku. Ukoliko primetite da vam je puno trepavica otpalo, trebalo bi otići na korekciju. To je individualno, može se desiti brzo, a može i nakon 3-4 meseca.

Najduži životni vek svilene trepavice zabeležen je do 6 meseci trajanja.

Nosite ih kao da su prirodne, normalno funkcionišete, po potrebi i želji možete ih šminkati maskarom koja nije vodootporna i to je sve.

Kupate se, spavate, radite kao da na sebi imate prirodno duge i lepe, guste trepavice.

Maskara za svilene trepavice

Ona nije ista vrsta maskare poput one koje stavljamo na klasične trepavice. Kada spomenete ovaj pojam radi se uglavnom o četkici za oblikovanje obrva i trepavica. Ona ima četkicu na kraju, sličnu kao kod obične maskare. Njima raščešljavate, i razdvajate neposlušne dlake.

Da li se može koristiti prava ?

Moguće je da primenite prave maskare na vaše svilene trepavice, ali to nije baš preporučljivo. Kako budete skidale maskaru,  može se desiti smanjenje broja trepavica. Zato se preporučuje izbegavanje maskare. A i zašto biste je stavljali? Poenta je da stavite svilene trepavice kako biste izbegli svakodnevno šminkanje i isticanje trepavica.

Kako skinuti svilene trepavice?

Za ovaj posao će vas svako posavetovati isto. Svilene trepavice bi trebalo da vam skine upravo osoba koja ih je i ugradila.

Za ovaj postupak je potrebno naneti sredstvo za razmekšavanje lepka i potrebno je da se sačeka određeni vremenski interval da bi to sve lepo popustilo. Ako ne prođe dovoljno vremena, prilikom nasilnog čupanja svilenih snopića, može doći i do opadanja prirodne dlake, pa ćete tek napraviti sebi trošak i kupovati  sredstva za negu i rast novih trepavica.

Ukoliko je ispoštovano vreme i svilene trepavice su popustile skroz, potrebno je samo postaviti jastučić ispod donjeg kapka i blago tupferom povlačiti na dole. Trepavice će same da ispadaju. Skidanje svilenih trepavica bi trebalo da bude lak tretman, što nije baš uvek slučaj,ukoliko ga ne obavlja stručno lice.

Kako skinuti svilene trepavice kod kuće ?

Nije tako lako raditi uklanjanje svilenih trepavica kod kuće. Zahteva malo veću preciznost. Svilene trepavice su stavljene lepkom, kako bi se uklonile neophodno je da rastvorite lepak. Možete uraditi uz pomoć:

 • Masnog ulja za skidanje šminke
 • Kokosovog ulja
 • Arganovog ulja

Masnija sredstva mogu opustiti lepak kojim ste zalepile trepavice. Uzmite tufer, natopite ga sa uljima i prilazite lagano ka oku. Držite tufer oko 5-10 minuta, i pogledajte rezultat. Ponovite ako treba.

Problem je što treba i raditi i gledati šta se radi,  a oči za ovo treba da su zatvorene. Imajte na umu da je koža oko očiju osetljiva pa možda ipak prepustite stvari profesionalcima.

Cena svilienih trepavica i iskustva

Kada su u pitanju ove trepavice, cena varira od salona do salona. Bitan faktor predstavlja i stručnost kozmetičara koji radi. Pazite da vas ne povuku izuzetno povoljne ponude za svilene trepavice, jer je cenovnik za njihovu nadogradnju merilo stručnosti i profesionalnosti.

Još, cena zavisi i od materijala od koga su napravljene ekstenzije, tačnije snopići, kao i od gustine koju želite da postignete nadogradnjom.

svilene trepavice rezultati

Neka opširna cena tretmana se kreće od 7000-9000 dinara.

Pojedinačne trepavice su daleko skuplja metoda iz razloga, jer se lepi dlaka na dlaku i ako ispadne poneka dlačica, neće biti primetno kao kad vam opadne snopić.

Cena korekcije često ulazi u sastav same nadogradnje, to takođe zavisi od salona u kome radite i kakav dogovor postignete.

Bilo kako bilo, možda vam se u prvi mah učinilo skupo, ali razmislite. Ako su profesionalno urađene, trajaće vam dugo. Bolje je jednom u 3-4 meseca potrošiti malo novca, nego svakodnevno trošiti i kupovati skupu šminku, jer će vam računica na posletku izaći na isto, samo kod svilenih trepavica ćete uložiti mnogo manje truda i energije.

Gray Splice Vintage European Youtube Thumbnail 3

PRAZNIČNI LASER PROJEKTOR za kucu Sa 12 Slajdova

A12 2 1
Novogodišnji laser za savršeno ukrašavanje kuća.
 
Praznična euforija
Provedite praznike koji nam dolaze puni sreće i radosti! Širite pozitivnu energiju i uvek budite nasmejani.
 
icons8 water 96
Vodootporni dizajn
Ovaj inovativni projektor je izuzetno izdržljiv i može da se izbori sa snežnim padavinama, ali i sa kišom.
icons8 rotate 180 100
Podesivi ugao
Rotirajte glavu projektora i za 180 stepeni! Podesite željeni ugao i uživajte sa svojim najmilijima.
icons8 checked checkbox 96
Brza instalacija
Projektor možete ukopati u svom dvorištu ili ga zakačiti za zid bilo koje prostorije.
icons8 family 96
Veselje i radost
Ulepšajte praznike sebi i svojoj porodici jedinstvenim motivima koji će u Vama probuditi samo pozitivna osećanja.
Capture
 
 
Dvanaest motiva
Probudite praznični duh u svojoj kući i specijalne dana učiniti magičnim uz pomoć jedinstvenog projektora!
Za svaku priliku
Božić, Nova godina, rođendan ili bilo koji drugi praznik, sada mogu biti bajkoviti i puni euforije.
A8 2
 
Slatki dizajn motiva
Obasjajte svom dom likom Sneška Belića, pahuljicama, zvezdicama, poklončićima, ali i paucima, duhovima, listićima ili srcima!
 
 
SlideShow Laser Projektor Laser Projektor 12 slajdova 600x600 1 500x500 1
 
Lak za podešavanje
Izaberite svoj omiljeni motiv i postavite projektor unutar neke prostorije ili u dvorištu! Svako će zastati pored Vašeg dvorišta kako bi uživao u prazničnim čarolijama.
 
Za samo par trenutaka kreirajte dekoraciju koja će zadiviti svakoga ko pogleda u osvetljeni objekat.
Set sadrži 12 slajdova sa različitim motivima uz pomoć kojih ćete lako u različitim prilikama kreirati vrhunsku atmsferu i podići raspoloženje svih prisutnih. Deca ga obožavaju, baš kao i odrasli.
Jednostavno, odaberite željene motive, adapter laserskog projektora priključite u struju i sočivo lasera koje se okreće projektovaće animacije u boji koje ce pretvoriti vašu kuću, stan ili drvo u pravu senzaciju.
Nema više razvlačenja zapetljanih kablova raznih lampica, dovoljan je samo jedan laser koji se postavlja u sekundi.
Dovoljno je samo uključiti u struju i usmeriti prema željenom objektu i vaše drvo, kuća, stan ili soba će dobiti nestvaran izgled.
Karakteristike:
– 12 slajdova sa po različitim motivima: 6x novogodisnji, 4x bozićni,   2x noć veštica
– Za spoljno i unutarašnje korišćenje
– Tri razlicita moda: brzo, sporo, fiksirano
– Pokriva povrsinu od oko 200 m2
Pakovanje sadrzi:
– Laser projektor
– 12 slajdova
– Nosač za unutrašnju montazu
– Stalak za spoljnu upotrebu ( plastični šiljak za ubadanje u zemlju )
Gray Splice Vintage European Youtube Thumbnail 2

Novogodišnja LED zavesa sa 8 režima rada

novogodisnje led zavesa 3m bela 5425635306447 71790097304 1 500x496 3
Unesite čaroliju u vaš dom!
Neka praznično veselje počne i to uz toplu Novogodišnju rasvetu, dostupnu u tri varijante osvetljenja.
Dekorišite spavaću sobu, dnevni boravak, kancelariju ili čak restoran.

Dekorativne LED lampice odličan su izbor ukoliko želite da unesete toplinu i radost u vaš dom tokom tmurnih zimskih dana.

1 2 3 6M Curtain LED String Light Fairy Icicle LED Christmas Garland Wedding Party Home.jpg q50

Koristite ih kao novogodišnju rasvetu ili za elegantno uređenje prostora.

Široka primena – ukrasite dečiju sobu, dnevni boravak, kancelariju ili čak restoran… Svuda se savršeno uklapaju.

Dekorativna LED zavesa poseduje 8 režima rada koji se menjaju pritiskom na taster.

1136986184.g 520 w g

Režimi osvetljenja su:

 • Kombinovani režim;
 • Svetlo u talasima;
 • Delimično osvetljenje;
 • Slabo osvetljenje;
 • Flash režim osvetljenja;
 • Režim treperenja;
 • Režim bledenja;
Screenshot 4

Specifkacija:

 • Dostupna u tri varijante osvetljenja: bela, plava ili RGB;
 • Dimenzije: 3x3m;
 • Napon: 127-250V, 50-60Hz;
 • Snaga: 60w;
 • Vodootporne: IP44.

Kreativni pokloni za rođendan – 10 korisnih ideja

Kreativni pokloni za rođendan zaista su iznenađujući i preslatki. Kreativni darovi mogu ih usrećiti jer imaju nešto novo za reći. Rođendanski pokloni zaista su iznenađujući i daju se prijateljima, na svaki rođendan, osim što imaju sjajne poklone koji se pamte zauvijek. Najbolji svetski poklon možemo dati našim roditeljima koji ih čekaju, a kreativnost u ovoj fazi sigurno bi dala nešto za pamćenje. Dakle, može biti kategorija uključenih u kreativne rođendanske poklone.

Kreativni pokloni za rođendan uvek ostavljaju najjači utisak! Vašoj dragoj osobi mogu izmamiti najiskreniji osmeh na licu!


Pogledajte naše ideje za rođendanski poklon i izaberite iznenađenje koje će oduševiti sve rođendance!

Zanimljivi, praktični i kreativni pokloni za rođendan 🙂

Pronaći dobar i originalan poklon za rođendan dragoj osobi uglavnom zna da izazove glavobolje. Uglavnom mnogi naši proizvodi spadaju u ovu kategoriju, ali napravili smo selekciju, posebno sortiranu, odabranu tj. našu preporuku za poklon za rođendan.

1. Aromatični difuzer

Priuštite rođendancu svakodnevno uživanje u osvežavajućem vazduhu egzotičnih obala mora ili tropskih šuma. Neka se slavljenik prepusti čarima aromaterapije.

Dodavanjem kapi esencijalnog ulja u vodu, ispuniće prostor divnim aromatičnim mirisom. Posebnim esencijalnim uljima se mogu stvoriti terapeutske moći, a može ga koristiti i kao ovlaživač vazduha bez ulja kako bi se osvežio i rashladio dom.

2. Muzička Kornjača lampa i projektor Zvezdano Nebo

carobna kornjaca zvezdano nebo3542

Zvezdana kornjača pomaže deci da savladaju strah od mraka tako što projektuje zvezdano nebo na plafonu i po zidovima sobe

Napravljena je od pliša sa plastičnim oklopom 🐢

Ima 4 različite melodije i zvezdano nebo sa 8 sazveždja, u četiri različite boje svetlosti , žuta , plava zelena i blaga crvena. Automatski se gasi nakon 50 minuta.

veliki popust 

3. Leptir Masažer

leptir masazer
leptir masazer

Verovatno ste nekada pomislili kako bi vam baš u ovom trenutku prijala dobra masaža? 

https://emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/120/whatsapp/273/person-getting-massage_1f486.png

Mi imamo način da ispunimo vašu želju, a to je Leptir Masažer! 

Veoma je praktičan i može se koristiti u kući, kancelariji ili u automobilu.
Napravljen je sa ciljem da na jednostavan način pokrene i relaksira mišiće vrata, gornjeg i donjeg dela leđa.

4. VELIKI 3D ZIDNI SAT

VELIKI 3D ZIDNI SAT

Fenomenalna dekoracija za zid u dnevnoj, spavaćoj, radnoj sobi.

• Veoma lako se postavlja
• ECO materijal
• Lako za održavanje
• Bešuman

5. Jastuk za lep i udoban san

Jastuk za lep i udoban san

Za bolji i kvalitetniji san

Rešava problem bolova u leđima koji se javljaju usled konstantnog sedenja i nedovoljnefizičke aktivnosti!

care 1

Eliminiše bolove u leđima

Gotovo svaki čovek se svakodnevno susreće sa ovim problemom koji se jednostavno može rešiti pravilnim spavanjem uz kvalitetan jastuk!

spine

Ispravlja kičmu i podupire kukove

Stavljajući jastuk između nogu, vaše telo se tokom spavanja namešta u prirodnu poziciju koja ne dovodi do krivljenja kičme i bolova u nogama!

sleep

Poboljšava san

Spavajte podjednako dobro i udobno na leđima, boku ili stomaku! Nećete ni osetiti jastuk u toku noći, a omogući će vam savršen san!

tick 3

Savršeno prilagodljiv vašim oblinama

Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

6. Jastuk za sedenje za kicmu

jastuk za sedenje za kicmu

Preporučuje se svima koji su prinuđeni da provode mnogo vremena u sedećem položaju za radnim stolom, računarom, volanom i slično.Može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu.

Jastuk za pravilno sedenje sačuvaće od problema uzrokovanih nepravilnim držanjem, koje je posebno izraženo prilikom sedenja.

icons8 armchair 96

100% udobnost

Čak i najtvrđa stolica postaće udobna ukoliko je prekrijete ovim jastukom zbog njegovog ultra mekanog i elastičnog materijala.

icons8 falling man 96

Super izdržljiva i prilagodljiva konstrukcija

Svetski poznata po tome što, zbog aktivnog protoka vazduha i maksimalnog prilagođavanja, ne dozvoljava čak ni jajetu da pukne pod pritiskom do 200kg!

icons8 moisture 96

Bez zagrevanja

Dugo sedenje na vrelim sedištima tokom visokih temperatura je izuzetno neprijatno i zato jedna od prednosti ovog jastuka jeste to što, zahvaljujući krupnim otvorima, neće zadržavati toplotu!

icons8 spring in motion 96

Fleksibilnost

Silikon od kojeg je napravljen, istovremeno će pratiti liniju vašeg tela i oblik stolice kako bi vam se apsolutno prilagodio, pružajući maksimalnu udobnost!

Garantovana udobnost

Zahvaljujući jastuku za pravilno sedenje i najtvrđa stolica može postati savršeno udobna.

7. DRVENI KOFER set za bojenje sa 180 delova

drveni kofer
Crtanje je jedna od zabavnijih stvari, a istovremeno i jedna od korisnijih stvari kada su klinci u pitanju. https://emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/120/google/274/artist-palette_1f3a8.png
Crtajući, oni ne samo da se zabavljaju, već i razvijaju svoju kreativnost. S obzirom da kad su mali često vole da šaraju po papiru i u školici i van nje, flomastera i bojica nikad dosta! Zato će ovaj komplet dobro doći zbog svih stvari koje u sebi sadrži.✏️

8. Prilagodljiv anatomski jastuk

jastuk za opustanje

Idealan jastuk za parove.

Zaboravite na utrnulost ruke kada vi ili vaša voljena osoba spava na njoj. Budićete se odmorni i bez ikakvog bola.

Udoban i miran san bez ukočenosti mišića

Zaboravite na neudobne položaje od kojih vam trnu ruke i koče se vrat i kičma! Spavajte kao na oblacima i budite se odmorni!

icons8 energy drink 128

Više energije

Naspavajte se kako bi vaše telo bilo odmorno i moglo da se nosi sa svim dnevnim izazovima!

icons8 family 96

Odličan za parove

Zaboravite na utrnulost ruke kada vaša druga polovina spava u vašem zagrljaju jer će vam sa ovim jastukom oboma biti udobno!

icons8 checkmark 100

Pogodan za sve

Bilo da kupujete za sebe ili za vaše dete, nikada nije prerano voditi računa o pravilnom položaju tela tokom spavanja!

icons8 sponge 100

Mekan i nežan

Uz mekanu memorijsku penu i svilenkast osećaj koji pamučni omotač pruža koži, ništa neće ometati vaš san!

9. Super rotirajuća četka i masažer za kupanje

spin spa bath cetka za kupanje

Super rotirajuća četka i masažer za kupanje za wellness kod kuće – pretvara svako tuširanje u savršeno spa iskustvo.
Proizvod za čistu kožu i negovano telo dolazi sa 5 različitih rotirajućih glava za kompletan tretman tela.
Zahvaljujući dugoj dršci lako se može dostignuti donji deo ledja i noge.
Može se koristiti sa omiljenim mlekom ili gelom za tuširanje kako bi se revitalizovala koža za svež, mladalački izgled.

Personalizovani pokloni za vaše najdraže slavljenike

Najlepši su originalni pokloni za rođendan koji nose neku ličnu poruku za slavljenika. Zato su upravo zajedničke fotografije idealan način da ga podsetite na sjajna vremena koja su iza vas, ali i da najavite sve ono što tek dolazi!

Za svoje prijatelje, roditelje, dečka ili devojku možete izabrati nekoliko varijanti iznenađenja sa fotografijama, koje dolaze u kreativnom, razigranom ili elegantnom duhu, u zavisnosti od vaše želje i osobe kojoj poklanjate naš foto-album i druge proizvode.

Slatki ukusi do najiskrenijeg slavljeničkog osmeha 🙂

Auntentični i neodoljivi slatkiši za rođendan u Slatkoteka režiji ne poznaju ograničenja! Ponuda uključuje niz slatkih ukusa i aranžmana koji su prilagođeni svim uzrastima, gde možete izabrati neodoljive krofne za rođendan (poput sjajnog party mix-a) , kao i rođendanske torte i ostale unikatne poslastice, koje će biti prikladan poklon za 10. 30. ali i 50. i bilo koji drugi rođendan vama drage osobe. 

Pokloni za rođendan iz Slatkoteka ponude su siguran put do najiskrenijeg slavljeničkog osmeha. Sočni, elegantno upakovani zalogaji na najlepši način komuniciraju tople rođendanske želje, a misija je da se slavljeniku prenese u kreativnim slatkim oblicima i premium pakovanjima. 

SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE br 1

Pločice na stomaku ne moraju biti samo san!

SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE. Oduvek maštate o savršeno izvajanom telu kakvo viđate uglavnom samo u časopisima i na televiziji? Postizanje idealno oblikovanog tela nije nedostižno, potrebno je samo malo truda, ali i kvalitetne opreme! Ova sprava za vežbanje omogućava vam da pravilno radite trbušnjake, vežbe za ruke, noge, kao i zadnjicu! Možete istovremeno vežbati više grupa mišića, budite kreativni u izvođenju vežbi! Najbitnije je da telo izložite dovoljnom naporu koji će omogućiti izdradnju vaših mišića!

SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE
SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Postignite savršeno oblikovani izgled telaStalno ste zauzeti, nemate vremena ili jednostavno konstantno tražite izgovor da ne odete u teretanu? “Dovedite” teretanu kod kuće!

564 30
body

Napravite trbušnjake

Da biste dobili savršenih “six pack”, neophodno je da izgradite mišiće tako što ćete ih izložiti dovoljnom naporu koji će vam ova sprava omogućiti!

waist 1

Zategnite celo telo

Iskoristite pun potencijal ove opreme i ojačajte mišiće ruku, stomaka, nogu, zadnjice! Budite uporni!

aesthetic 1

Oblikujte zadnjicu

U zavisnosti od vežbi koje odaberete, možete raditi svaku od tri grupe mišića koje se nalaze u zadnjici posebno ili sve tri grupe odjednom! Izbor je vaš!

checked 2

Smršajte zdravo

Mršavljenje ne podrazumeva i gladovanje! Uz kvalitetno vežbanje, gubićete kalorije kao od šale, a rezultat će se vrlo brzo videti na vama!

Poboljšajte kvalitet vežbanja, ne kvantitet

Kod treninga je najbitnija stvar da vežbe radite pravilno i dosledno, dok previše angažovanja može prouzrokovati i kontra efekte! Radite na kvalitetu!

432..

NEKLIZAJUĆA DASKA

Zahvaljujući poboljšanoj inovaciji, dasku za kolena možete staviti na bilo koju vrstu poda, bez straha da će klizati ili se pomerati tokom treninga!

432.1. 29

IZDRŽLJIVE TRAKE

Napravljene od veoma izdržljivog materijala koji može podneti veliki pritisak i snagu, pa ovu spravu mogu korstiti i sportisti u top formi!

432 3

DVA FLEKSIBILNA VALJKA

Točkovi se lako pokreću, dok je deo za držanje obložen sunđerom i pruža dodatnu udobnost!

Ova moćna sprava za vežbanje sa više funkcija definiše i zateže mišiće, održava kondiciju. Krajnji cilj vitko i zategnuto telo!

Snažne vežbe za trbušne mišiće kao i šest nivoa vežbanja na raspolaganju. Odlične vežbe za gornji deo, srednji deo, donji deo i bočni trbušni mišići. Oblikujte mišiće grudi, leđa, ruku, nogu i trbuha istovremeno.

sprava za vežbanje sa više funkcija sa elastičnim gumenim trakama od ECO materijala. Za profesionalne sportiste i početnike. Prilagodite vežbe svojoj kondiciji.
Trenirajte bilo gde: kod kuće, u fitnes studiju ili na otvorenom + torbica za lakši transport.
Sa preko 40 različitih vežbi koje ciljaju bicepse, ramena, leđa, trbuh, zadnicu, noge.

Ova lagana i prenosiva oprema je odličan dodatak bilo kojoj fitness sali.

SNAGA OTPORA: Ako vašu težinu držite na ploči, gumene trake mogu se koristiti kao otporni alati. Što se više zatežu, veći je otpor; dok manji kontrolisani pokreti mogu stvoriti brže intenzivne ponavljajuće pokrete, koji pomažu kondiciji.

LIČNI TRENING: Uz gumene trake koje se mogu podesiti u šest različitih nivoa.

MULTI-FUNKCIONALNI: Akuarius Xtreme koristi dvosmernu snagu na više načina.

MINIMALISTIČKI DIZAJN: sprava za vežbanje sa više funkcija je kompaktna i praktična mašina za trening celog tela. Dizajnirano da koristi vaše telo kao ključnu težinu otpora.
Odličan partner, omogućava laganu i snažnu vežbu.

U setu se nalaze predlozi za vežbanje.

mala klima za sobu

Mala klima za sobu br 1

Mala klima za sobu je veoma pogodna jer je lako prenosiva. Da biste rashladili prostoriju i da bi vam bilo prijatno dok radite, spavate, kuvate i sl, više vam nije neophodna velika glomazna klima. Sada možete da osvežite vazduh i mini klimom koju kad god imate potrebu možete da premestite na drugo mesto. Mala klima na vodu pogodna je za vašu sobu.

mala klima za sobu
mala klima za sobu

Mini prenosiva klima je sasvim mali, a tako efikasan uređaj! Ona čini vazduh hladnijim, prijatnijim, vlaži ga i time ga osvežava. A troši znatno manje od obične velike klime. Njena najveća prednost je ta što možete kad god poželite da je premestite bilo gde. Možete, na primer, da je držite leti u dnevnoj sobi dok gledate film, a potom kada pođete na spavanje da je ponesete sa sobom u spavaću sobu kako bi vam vazduh bio prijatniji i kako bi san samim tim bio kvalitetniji.

Ona zauzima neverovatno malo prostora, lagana je i samim tim vam nigde neće smetati. Možete da je stavite na radni sto dok radite, na policu, na garnituru, bilo gde odakle vam se čini da vam hladan vazduh najviše prija. Možete da je koristite ne samo kod kuće, već i da je ponesete na posao kada je leti prevruće a obična klima ne dopire do vas.

Kako funkcioniše mini prenosiva klima? Vrlo jednostavno: u nju se sipa voda, potom se klikne dugme na vrhu i to je sve. Filter uvlači u sebe topao vazduh, osvežava ga i izbacuje napolje. Mini prenosiva klima radi na struju, a možete je čak priključiti pomoću USB kabla i na svoj kompjuter/laptop. Samim tim možete da je koristite ne samo unutra, već i napolju.

Ne propustite priliku da po fantastičnoj ceni kupite malu a ipak efikasnu klimu koja će vas rashladiti u toplim danima i učiniti prijatnijim boravak u prostoriji u kojoj se nalazite.

Mala klima za sobu cena

3U1 MINI KLIMA – ARCTIC AIR ULTRA -7 LED SVETLA + OSVEŽIVAČ

Klime svakako pomažu da se rashladite, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan. Uz našu mini klimu ultra, poboljšan, kompaktan i ekološki personalni rashlađivač, sa 2-puta jačim hlađenjem nego prethodna verzija.

SIPAJTE U REZERVOAR ETERIČNO ULJE LAVANDE i REŠITE SE KOMARACA❗❗❗

Mini klima ultra je letnja neophodnost za stanove, kancelarije, studentske sobe, čitaonice, kamp prikolice, vikendice! Uspite vodu u rezervoar, uključite, startujte uređaj i jednostavno se opustite i uživajte u svežem i hladnom vazduhu do 12 satisa samo jednim rezervoarom vode. Za jači efekat ubacite led ili jednostavno zaledite celi filter.

Mini klima Ultra dolazi sa prilagodljivim noćnim svetlom. Savršeno je za spavaću sobu, jer daje meko i opuštajuće svetlo.

mala klima za sobu

Mini klima Ultra ima izuzetno tih ventilator sa 3 brzine. U kombinaciji sa potpuno prilagodljivom prednjom rešetkom, imaćete potpuno kontrolu nad radom uređaja u svakom momentu.

Mini klima Ultra dolazi sa prilagodljivim noćnim svetlom. Savršeno je za spavaću sobu, jer daje meko i opuštajuće svetlo.

Ova karakteristika ga čini savršenim i za spavaće sobe, jer njegovo prigušeno svetlo neće ometati dečiji san, a uz to deci će biti udobno i sveže.

Untitled Design 1

Aromatični difuzer

Priuštite sebi svakodnevno uživanje u osvežavajućem vazduhu egzotičnih obala mora ili tropskih šuma. Prepustite se čarima aromaterapije.

Dodavanjem kapi esencijalnog ulja u vodu, ispunićete vaš prostor divnim aromatičnim mirisom. Posebnim esencijalnim uljima se mogu stvoriti terapeutske moći, a možete ga koristiti i kao ovlaživač vazduha bez ulja da biste osvežili i rashladili vaš dom.

Aromatični difuzer – 7 LED lampa – Aromaterapija i PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA

Difuzer i ovlaživač vazduha: Dodavanjem kapi esencijalnog ulja u vodu, ispunićete vaš prostor divnim aromatičnim mirisom. Posebnim esencijalnim uljima se mogu stvoriti terapeutske moći, a možete ga koristiti i kao ovlaživač vazduha bez ulja da biste osvežili i rashladili vaš dom.

Ovlaživači mogu smanjiti rizik od zaraze gripom.

Naučnici su došli do saznanja se čestice virusa gripa deaktiviraju, odnosno nestaju kada je nivo vlage u prostoriji iznad 40%.

baner1

Nega i zdravlje kože.
Upotreba ovlaživača u zatvorenom prostoru pomaže u smanjenju pojave suve, ispucale kože. Svojim osvežavajućim dejstvima utiče na kažu tako što je održava hidriranom i sjajnom, za razliku od drugih klima uređaja koji vazduh u prostoriji čine suvim i zagušljivim.

Utiče pozitivno na simptome alergije i astme.
Uz pravilno korišćenje ovlaživača takođe može biti dobar način za smanjenje simptoma alergije i astme. Osobe sdisajnim putevima koji su skloni alergijskim reakcijama mogu otkriti da ovlaživač ublažava njihove probleme.

baner3

Aroma terapija.
Difuzer može koristiti aromatičnu terapiju na bazi ulja (čisto esencijalno ulje) i vodenu aromu na bazi vode, ublažiti napetost i olakšati stres.

Difuzer Aromaterapija PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA broj jedan za sve prostorije

Pakovanje sadrži:
♠ 500ml aromatični difuzer;

♠ USB kabal;

♠ Merna šolja za punjenje vode;

♠ Uputstvo za upotrebu.

Uputstvo za upotrebu:

Otvorite posudu, potom napunite rezervoar vodom.
Možete dodati 2-3 kapljice eteričnog ulja.
Priključite ovlaživač na izvor napajanja i pritisnite „MIST“ da biste izabrali željeni režim;
Pritisnite „SVETLO“ da promenite boju.
Nemojte koristiti ovlaživač vazduha ako je rezervoar prazan!
Često menjajte vodu zarad zdravijeg funkcionisanja difuzera.

JASTUK ZA RUKU

Anatomski jastuk za maksimalno opuštanje

Budite se umorni i ukočeni? Dosta vam je neudobnih položaja tokom noći? Spavajte na ovom lučnom jastuku i odmorićete se kao nikada do sad. Zaboravite na utrnulost ruke kada vi ili vaša voljena osoba spava na njoj. Budićete se odmorni i bez ikakvog bola.

Udoban san

Ostavite umor na jastuku, spavajte udobnije nego ikada i budite se puni energije i spremni za novi dan!

J2

Pravilan položaj

Obezbediti svom vratu i kičmi pravila položaj tokom noći i sprečite ukočenost i bolove u mišićima!

J6

Memorijska pena

Zahvajujući memorijskoj peni imaćete udobnost i mekoću zajedno sa neophodnom potporom za vaše telo!

J7

Lučni oblik

Zaboravite na utrnulost ruke kada spavate na boku jer ovaj jastuk ima lučni otvor koji sprečava vršenje pritiska na vašu ruku!

Udoban i miran san bez ukočenosti mišića

Zaboravite na neudobne položaje od kojih vam trnu ruke i koče se vrat i kičma! Spavajte kao na oblacima i budite se odmorni!

icons8 energy drink 128

Više energije

Naspavajte se kako bi vaše telo bilo odmorno i moglo da se nosi sa svim dnevnim izazovima!

icons8 family 96

Odličan za parove

Zaboravite na utrnulost ruke kada vaša druga polovina spava u vašem zagrljaju jer će vam sa ovim jastukom oboma biti udobno!

icons8 checkmark 100

Pogodan za sve

Bilo da kupujete za sebe ili za vaše dete, nikada nije prerano voditi računa o pravilnom položaju tela tokom spavanja!

icons8 sponge 100

Mekan i nežan

Uz mekanu memorijsku penu i svilenkast osećaj koji pamučni omotač pruža koži, ništa neće ometati vaš san!

Karakteristike Proizvoda

Jastuk od memorijske pene u specijalno dizajniranom obliku odlična je za vrhunsku relaksaciju. Ortopetski jastuk za maksimalno opuštanje

Jastuk ima oblik tunela, a dizajniran je tako da svoju ruku zavučete ispod njega. Na taj način vaša ruka ne trpi, teret je na jastuku pa promena poze neće biti potrebna.
Skida se navlaka da se opere!
Ortopetski jastuk za maksimalno opuštanje-Napravljen je od memorijske pene i sadrži četiri plastična držača u obliku luka koji zadržavaju oblik čak i dok spavate. Ovaj jastuk nalazi se samo kod nas u prodaji i nema ga u prodavnicama.

IDEALAN ZA PUTOVANJA –Ortopetski jastuk za maksimalno opuštanje, učiniće da vam svako putovanje protekne lakše, brže i opuštenije. Takođe je odličan za kampovanje. Oblikuje se prema vama, leti hladi, zimi greje. Definitivno jedno revolicionarno rešenje, koje će vam učiniti udobno svako putovanje.

Ne zaboravite da naručite svoj jastuk dok traje velika akcija!

Karakteristike:
Dimenzije : 35 x 30 x 13 cm
Lako se održava
Težina: 530 g
ECO materijal
Sastav: Ledena svila + 100% Poliuretin jastučno jezgro + ABS plastično-čelični
ram.

Untitled Design 4

Muzička Kornjača lampa i projektor Zvezdano Nebo

Zvezdana kornjača pomaže deci da savladaju strah od mraka tako što projektuje zvezdano nebo na plafonu i po zidovima sobe

Napravljena je od pliša sa plastičnim oklopom 

Ima 4 različite melodije i zvezdano nebo sa 8 sazveždja, u četiri različite boje svetlosti , žuta , plava zelena i blaga crvena. Automatski se gasi nakon 50 minuta.

veliki popust