APARAT ZA VODU br 1

1,590.00рсд

Jeste li umorni od podizanja teške boce za vodu? Gotovo je s podizanjem teških i velikih flaša radi punjenja čaša i manjih flaša! Samo pritisnite prekidač, on će ispustiti vodu s upaljenim plavim svetlom, a crveno će svetliti kada se puni. Sa jednim pritiskom, oko 1700 ml vode u 30 sekundi, pruža mnogo pogodnosti.

Odgovara svim flašama standardne veličine.
(2 l ,- 18 l)

Nema instalacije, nema pregradnje, nema potrebe za bušenjem rupa i nema potrebe za podizanjem postolja.

Dostupnost: na stanju

APARAT ZA VODU

Ne morate više podizati balone kako biste sipali vodu u čašu. Dovoljno je samo pritisnuti i voda iz boce će se jednostavno istočiti u čašu. Gotovo je s podizanjem teških i velikih boca radi punjenja čaša i manjih boca.

Električni Kućni Dozer Vode pogodan je za čistu flaširanu vodu za piće, pogodan za razne veličine boca-bačvi bez skidanja poklopca.USB punjiva baterija.

Neverovatno praktična stvar koja će vam omogućiti da nesmetano pijete vodu iz velikog balona bez tegljenja i krivljenja kičme – ručna pumpa za vodu koja se može postaviti na velike flaše, pa čak i balone koji se inače stvaljaju na aparate za vodu.

Ova pumpa za vodu se lako postavlja na vrh i idealno je imati je i u kući i u kancelariji kada ne želite da opterećujete kičmu dižući teško i rizikujući da poplavite sve oko sebe. Uostalom, dizanje preteških balona nije ni malo naivno i na taj način se možete povrediti.

aparat za vodu

Siguran materijal:

BPA besplatan raspršivač vode za piće, silikonsko crevo za vodu, 304 nehrđajući čelik,ABS plastika visoke gustine, nema toksičnosti i nema mirisa.

Visoka kompatibilnost:

Pogodan je za čistu flaširanu vodu za piće, za razne veličine flaša bez skidanja poklopca.USB punjiva baterija: Ugrađena je punjiva baterija od 1200mAh. Električni Kućni Dozer Vode se može koristiti 30-40 dana  jednom potpuno napunjenih. Nema potrebe da se svaki dan kupujete vodu.

Jednostavno za upotrebu:

Jednostavno pričvrstite malu pumpu na usta flaše. Jedan prekidač, potpuno bezopasan čak i za decu i starije osobe.30 dana trajanja baterije:

Jednostavno ga napunite uključenim USB kablom. LED lampica će biti puna crvene boje tokom punjenja, a isključit će se kada se potpuno napuni.

Ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta, može se koristiti za pumpanje 4 ~ 6 boca vode kada je potpuno napunjena. Mogućnost punjenja putem USB kabla, jednim dodirom dobijate vodu!

Aparat za vodu – karakteristike:

Odgovara svim flašama standardne veličine.(2 l ,- 18 l)

Sa tradicionalnim raspršivačem vode morate dizati teške boce i okrenuti ga naopako.

Ponovo pritisnite dugme da biste isključili protok vode.Hi-Tech sistem zaštite: pritisnite jednom i vreme pumpe je 60 sekundi, automatski će se zaustaviti.

Bez brige ako zaboravite isključiti pumpu za vodu. Električni Kućni Dozer Vode Nema instalacije, nema pregradnje, nema potrebe za bušenjem rupa i nema potrebe za podizanjem postolja.

Jeste li umorni od podizanja teške boce za vodu? ORIGINALNI ELEKTRIČNI DOZER ZA VODU je tu!

Gotovo je s podizanjem teških i velikih flaša radi punjenja čaša i manjih flaša!

Samo pritisnite prekidač, on će ispustiti vodu s upaljenim plavim svetlom, a crveno će svetliti kada se puni.

ORIGINALNI ELEKTRIČNI APARAT ZA VODU sa jednim pritiskom, oko 1700 ml vode u 30 sekundi, pruža mnogo pogodnosti.

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0503/7283/7552/files/Portable_automatic_water_dispenser_for_20_liter_water_can_or_bottle.gif?v=1605629615

Pakovanje uključuje:

1 x Pumpa za pitku vodu s cevi od nerđajućeg čelika
1 x USB kabl za punjenje
1 x ulazno crevo

ECO MATERIJAL

pumpa

 

Aparat za vodu

aparat za vodu, aparat za vodu cena, aparat za vodu kupujemprodajem, aparat za vodu zrenjanin, dozer za vodu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „APARAT ZA VODU br 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *