- 33%

Dvostrano lepljiva gumena traka 6m

1,050.00рсд

Ponuda važi od 07.02.2024. do 07.03.2024.

Magična traka sa dvostranim lepljenjem čvrsto drži sve sitnice na dohvat ruke i ne oštećuje zidove!

Umorni ste od nedovoljno jakih lepljivih traka ili od bušenja vaših zidova? Zaboravite na predmete koji padaju sa zidova i trake koje se odlepljuju! Zalepite šta god želite ekstra jakom dvostranom lepljivom traka i ona će to držati čvrsto. Olakšajte svoju svakodnevicu magičnom lepljivom trakom!

Dostupnost: na stanju

Dvostrano lepljiva gumena traka 6m

Velika snaga lepljenja

Koristite ovu traku za lepljenje i ona će držati čvrsto gotovo bilo šta! Jak lepak izdržaće sav teret kojim opteretite ovu traku!

A1 5

Višefunkcionalna traka

Zalepite polomljene predmete, pričvrstite na zid ukrase, držače za kuhinjske ili kupatilske potrepštine, ili šta god da vam je potrebno!

Ponovno korišćenje

Možete jednostavno odlepiti ovu traku, i to bez ostavljanja tragova lepka, oprati je vodom i zatim koristiti ponovo, a ona će imati jednaku snagu!

Dvostrano lepljenje

Imajte ekstra jako lepljenje i to sa obe strane trake! Gelasta struktura zalepice sve što želite podjedna jako i jedne i sa druge strane!

Neverovatna snaga lepljenja za više praktičnosti

Zaboravite na komplikovana bušenja i lepljive trake koje nisu dovoljno jake! Sada možete na lakši način zalepiti sve što želite!

icons8 checked checkbox 80 Lako se koristi

Jednostavno zalepite traku na željeno mesto, skinite zaštitni sloj, i zalepite objekat koji želite na drugu stranu lepljive trake!
likeBez šrafova

Zaboravite na bušenje zidova ili zakucavanje eksera jer je ova traka dovoljno jaka da se na nju zakače razni predmeti!

 

icons8 tape 80Providna traka

Zaboravite na neprivlačne žute i braon lepljive trake koje narušavaju izgled vašeg doma, jer je ova traka potpuno prozirna!

icons8 scotch tape 80Nano-struktura

Pobrinite se da ono što radite bude dugotrajno! Nano-struktura čini traku jako rastegljivom i otpornom!

 

Ivy Grip traka sa dvostranim lepljenjem čvrsto drži sve sitnice na dohvat ruke i ne oštećuje zidove. Zahvaljujući specijalnom sastavu, jednostavno se lepi i skida. Trajaće vam godinama jer je njen rok upotrebe do 600 korišćenja za svaki delić koji isečete.

Koristi se veoma jednostavno tako što isečete parče trake na dužinu koja vam odgovara, zalepite na zid jednu stranu i zalepite predmet koji vam je potreban na drugu stranu.

 

Pre lepljenja važno je da podloga za lepljenje bude dobro očišćena bez neravnina, da ne bude mokra i lepljiva, kako bi Ivy Grip traka duže zadržala svoja svojstva.

Možete da lepite sve predmete koji ne pralez težinu od 1 kg. Uglavnom su to predmeti koje stalno tražite po stanu ili kupatilu: daljinski, četke, brijači, četkice za zube kao i alat koji se uvek nekako zagubi.

Sada više nećete imati ovaj problem jer Ivy Grip traku možete koristiti umesto eksera, i na najjednostavniji način zalepiti manju i lakšu sliku, tablu, planer ili kalendar.

Ivy Grip je potreban svakoj kući. Zahvaljujući materijalu od kog je izrađena, možete je oprati posle korišćenja tako da ona ne izgubi svoju moć.

5 top razloga zašto  je Ivy Grip lepljiva traka potrebna vašem domaćinstvu?

• Ivy Grip je odlična zamena za eksere
• Svaki delić koji isečete možete koristiti do 600 puta
• Lakše ćete pronalaziti sitne predmete po kući, jer ćete sada uvek znati gde su
• Ne oštećuje zidove
• Štedi vam prostor

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dvostrano lepljiva gumena traka 6m“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *