Magic Pad – svetleća tabla za kreativno crtanje

1,390.00рсд

Oživite umetnost Vaše dece uz pomoć Magic pad-a! https://emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/120/apple/271/artist-palette_1f3a8.pnghttps://emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/120/joypixels/275/crayon_1f58d-fe0f.pnghttps://emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/120/whatsapp/273/crayon_1f58d-fe0f.png

Važno je da vaše dete od malena razvija svoje talente i koordinaciju pokreta, zato mu je potrebna Magic Pad kreativna tabla za crtanje. Ona razvija maštu, osećaj za boje i oblike. Ova igračka nije samo zabavna već je i veoma edukativna, jer će vašem detetu držati pažnju duže vreme.

Nema na stanju

Magic Pad – svetleća tabla za kreativno crtanje

Ova MAGIČNA table je stvarno izuzetna! Sve što se napiše ili nacrta zasvetleće.
Uz pomoć ove magične table, uspećete mališane da odvojite od kompjutera, telefona i televizora, kako bi se bavila kreativnim crtanjem, koje neprestano drži njihovu pažnju.

Sa Magic Padom, svako dete će naučiti da crta. Crtanje je veoma jednostavno i zabavno jer uz Magic Pad dobijate 30 različitih šablona, koji vam služe da skicirate vaše omiljene junake iz crtanih filmova. Crtež menja boje, i svetli u mraku – 8 različitih light efekata stvara čaroliju od vaših crteža.

magic pad1

U pakovanju dobijate 3 dvostrana markera u 3 različite boje, sa kojima će vam biti lako da skicirate slike na šablonima.
Kada nacrtate jedan crtež i želite da crtate novi, samo obrišite maramicom ekran i gledajte kako nastaje vaše novo remek delo. Dete će biti ponosno na sebe, jer će mu crtanje lako i interesantno. To je dobra osnova da se pripremi za školu i domaće zadatke, jer će naučiti da crta što će mu pomoći u daljem školovanju i oslikavanju crteža.

Za one malo starije koji su već krenuli u školu, Magic Pad je odličan za vežbanje zadataka, učenje novih slova i računice. Jer domaći na Magic Padu postaje zabava a ne noćna mora.
Imamo još predloga kako možete koristiti Magic Pad tablu: na njoj možete nekome čestitati rođendan kratkom porukom i zalepiti je na frižider ili drvenu površinu, jer ona ima fantastične silikonske držače koji pričvršćuju ovu tablu za podlogu, tako da je ne oštećuju.
Pošto Magic Pad svetl u mraku, idelano je za crtanje pre spavanja ili kao pomoćno osvetljenje dok vaše dete ne utone u san.

GIF2 33b37227 dde9 4190 892d a3d4c63b8c2a

Zašto je crtanje dobro za decu:
• Dete razvija koordinaciju pokreta što je naročito važno, jer su nove tehnologije donele samo kreiranje crteža jednim klikom, a ne pravim crtanjem
• Crtanje pomaže vašem detetu da koristi svoju maštu, ideje i emocije i da izrazi svoje unutrašnje stanje. Da prenese na papir ili tablu ono što misli i oseća.
• Dete se uči rešavanju problema. Magic Pad će uposliti mozak vašeg deteta, tako da će se ono zabaviti dok pokušava da nacrta neku životinju, junaka iz svog omiljenog crtanog filma ili nešto treće.
• Dete će razviti samopouzdanje kada pohvalite njegov rad.
• Dete poboljšava motoričke veštine, što je jako važno u doba novih tehnologija.
• Koncentracija – učitelji kažu da su problemi broj jedan kod dece koja tek kreću u školu koncentracija i fokus. Dete prilikom crtanja uči da se fokusira na problem i da traži način kako da nacrta neki oblik ili deo.
• Mašta – crtanje pomaže detetu da razvija maštu, da ispolji svoje misli i osećanja. U crtanju je kreativnost poželjna pa će dete imati slobodu da se izrazi.
• Crtanje je i izvor radosti – dete se oseća dobro kad napravi nešto lepo i vredno divljenja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magic Pad – svetleća tabla za kreativno crtanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *