Pegla za vertikalno peglanje br 1

2,590.00рсд

Imate u ormanu bezbroj predivnih stvari koje ne nosite jer vam je potrebna čitava večnost da ih ispeglate? Da, znamo za „dosadne“ materijale koji se naboraju na jednoj strani čim prepeglate i drugu. Zato je pegla za uspravno peglanje spas i za vašu energiju, i za vaše vreme, i za zapostavljenu odeću!

Nema na stanju

PEGLA ZA VERTIKALNO PEGLANJE

Proizvod koji ćete obožavati – jednostavna i praktična ručna pegla na paru!

 

Niste sigurni koji su to benefiti ove pegle? Izdvojili smo 7 najvećih prednosti korišćenja vertikalne pegle na paru umesto obične pegle.  

 1. Pegla ovog tipa će produžiti životni vek vaše odeće. Para je blag način za uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odeća duže trajati.
 2. Konstantna para uklanja nabore. Korišćenjem vertikalne pegle na paru imaćete blaži pregib na odeći, u poređenju sa vidljivim linijama i prelazima koje nastaju usled korišćenja obične pegle.
 3. Može se koristiti za sav tekstil koji je namenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve – od odeće, preko stolnjaka i zavesa. Peglu sa drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući.
 4. Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vešalici – brzo i jednostavno.
 5. Osvežiće vašu odeću bez pranja ili hemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvežiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja – koriste se samo voda i para.
 6. Uklanja neprijatne mirise i ubija 99,9% bakterija. Ne samo ovakva pegla eliminiše rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog peglanja (opekotine, nenamerno gužvanje. .. ), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminisanju neprijatnih mirisa.
 7. Mala je i jednostavna za odlaganje. Kompaktan dizajn čini vertikalnu peglu sa drškom jednostavnom za prenos i odlaganje. Možete je nositi sa sobom na putovanje kako biste izbegli izgužvanu odeću na odmoru.

Hero Image 77

pegla na paru – za Vertikalno peglanje

Čišćenje parom je sjajan način da uštedite novac i sačuvate svoju odeću u najboljem stanju. Para obezbeđuje najsigurniji i najnežniji pristup tekstilu i odeća ima prirodan izgled. Uz našu vertikalnu peglu na paru, dobijate i: 

 • Četkicu za tekstil koja usmerava paru i omogućuje joj da prodre kroz tekstil. Zbog ovoga je jednostavnije i brže izravnati teže tekstile;
 • Tekstilne stezaljke za zaglađivanje ivica i pojasa;
 • Kuka za vešalicu;
 • Posuda za vodu za punjenje vode.

Prenosiva putna pegla za vertikalno peglanje

Oživite svoje tkanine sa najbezbednijim i najefikasnijim metodom peglanja – do 5 puta brže i nežnije od klasičnog peglanja.
Eliminiše neprijatne mirise
Uklanja nabore sa odeće, osvežava kapute i jakne
Dezinfikuje odeću, dušeke, zavese i tapacirani nameštaj sa vodenom parom
Efikasno i ekološko rešenje za peglanje
Bezbedan za osetljive tkanine
Zagreva se za manje od 3 minuta
Veliki parni otvori pružaju snažan protok pare
Savršen za putovanja jer stane u većinu kofera
Jacina 1200 wati

pegla

 Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h
Popunite aplikaciju na sajtu ili pošaljite poruku na br. +381 64 4780165, sa Vašim podacima:
Ime i prezime.
Ulica i broj.
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt. ili SMS

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pegla za vertikalno peglanje br 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *