SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE br 1

Pločice na stomaku ne moraju biti samo san!

SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE. Oduvek maštate o savršeno izvajanom telu kakvo viđate uglavnom samo u časopisima i na televiziji? Postizanje idealno oblikovanog tela nije nedostižno, potrebno je samo malo truda, ali i kvalitetne opreme! Ova sprava za vežbanje omogućava vam da pravilno radite trbušnjake, vežbe za ruke, noge, kao i zadnjicu! Možete istovremeno vežbati više grupa mišića, budite kreativni u izvođenju vežbi! Najbitnije je da telo izložite dovoljnom naporu koji će omogućiti izdradnju vaših mišića!

SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE
SPRAVA ZA VEŽBANJE NOGU BUTINA I ZADNJICE

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Postignite savršeno oblikovani izgled telaStalno ste zauzeti, nemate vremena ili jednostavno konstantno tražite izgovor da ne odete u teretanu? “Dovedite” teretanu kod kuće!

564 30
body

Napravite trbušnjake

Da biste dobili savršenih “six pack”, neophodno je da izgradite mišiće tako što ćete ih izložiti dovoljnom naporu koji će vam ova sprava omogućiti!

waist 1

Zategnite celo telo

Iskoristite pun potencijal ove opreme i ojačajte mišiće ruku, stomaka, nogu, zadnjice! Budite uporni!

aesthetic 1

Oblikujte zadnjicu

U zavisnosti od vežbi koje odaberete, možete raditi svaku od tri grupe mišića koje se nalaze u zadnjici posebno ili sve tri grupe odjednom! Izbor je vaš!

checked 2

Smršajte zdravo

Mršavljenje ne podrazumeva i gladovanje! Uz kvalitetno vežbanje, gubićete kalorije kao od šale, a rezultat će se vrlo brzo videti na vama!

Poboljšajte kvalitet vežbanja, ne kvantitet

Kod treninga je najbitnija stvar da vežbe radite pravilno i dosledno, dok previše angažovanja može prouzrokovati i kontra efekte! Radite na kvalitetu!

432..

NEKLIZAJUĆA DASKA

Zahvaljujući poboljšanoj inovaciji, dasku za kolena možete staviti na bilo koju vrstu poda, bez straha da će klizati ili se pomerati tokom treninga!

432.1. 29

IZDRŽLJIVE TRAKE

Napravljene od veoma izdržljivog materijala koji može podneti veliki pritisak i snagu, pa ovu spravu mogu korstiti i sportisti u top formi!

432 3

DVA FLEKSIBILNA VALJKA

Točkovi se lako pokreću, dok je deo za držanje obložen sunđerom i pruža dodatnu udobnost!

Ova moćna sprava za vežbanje sa više funkcija definiše i zateže mišiće, održava kondiciju. Krajnji cilj vitko i zategnuto telo!

Snažne vežbe za trbušne mišiće kao i šest nivoa vežbanja na raspolaganju. Odlične vežbe za gornji deo, srednji deo, donji deo i bočni trbušni mišići. Oblikujte mišiće grudi, leđa, ruku, nogu i trbuha istovremeno.

sprava za vežbanje sa više funkcija sa elastičnim gumenim trakama od ECO materijala. Za profesionalne sportiste i početnike. Prilagodite vežbe svojoj kondiciji.
Trenirajte bilo gde: kod kuće, u fitnes studiju ili na otvorenom + torbica za lakši transport.
Sa preko 40 različitih vežbi koje ciljaju bicepse, ramena, leđa, trbuh, zadnicu, noge.

Ova lagana i prenosiva oprema je odličan dodatak bilo kojoj fitness sali.

SNAGA OTPORA: Ako vašu težinu držite na ploči, gumene trake mogu se koristiti kao otporni alati. Što se više zatežu, veći je otpor; dok manji kontrolisani pokreti mogu stvoriti brže intenzivne ponavljajuće pokrete, koji pomažu kondiciji.

LIČNI TRENING: Uz gumene trake koje se mogu podesiti u šest različitih nivoa.

MULTI-FUNKCIONALNI: Akuarius Xtreme koristi dvosmernu snagu na više načina.

MINIMALISTIČKI DIZAJN: sprava za vežbanje sa više funkcija je kompaktna i praktična mašina za trening celog tela. Dizajnirano da koristi vaše telo kao ključnu težinu otpora.
Odličan partner, omogućava laganu i snažnu vežbu.

U setu se nalaze predlozi za vežbanje.