Aparat za uklanjanje mitisera

1,360.00рсд

Problem sa začepljenim porama, mrljama na licu i mitiserima? Skupoceni tretmani kod kozmetičara?

Ne više!

Oslobodite se ovog problema, nabavite vakuumski aparat za uklanjanje mitisera. To je mala prenosiva spravica, koju možete poneti sa sobom gde god da idete.

Nema na stanju

Aparat za uklanjanje mitisera

Vakum aparat za uklanjanje mitisera je najnoviji beauty trend koji koristi najnapredniju tehnologiju vakuumske adsorpcije za otvaranje pora i izvlačenje ulja, mrtve kože i ostalih nečistoća koja su se nakupilie u vašim porama.

Korišćenje ovog aparata pojačava cirkulaciju, povećava protok krvi na površini kože, pomažući u vraćanju sjaja i podstičući optimalnu funkciju ćelija.

Žene širom sveta ulažu u različite kozmetičke tretmane u skupim centrima za estetiku, uz velike cene. Međutim, sada možete kod kuće osetiti te iste benefite redovnim korišćenjem ovog aparata. Uštedećete i novac i vreme.

Obezbedite svom licu profesionalni tretman izvlačenja svega nepoželjnog iz pora! Pružite sebi svaki dan užitak kao u kozmetičkom salonu!

Idealan poklon

Zbog svog  modernog dizajna zaobljenih linija Vakum aparat za uklanjanje mitisera izgleda slatko i elegantno, što ga čini savršenim svečanim poklonom za prijatelje ili voljenu osobu. Takođe zbog malih dimenzija, idealan je za nošenje, što ga čini savršenim beauty putnim asistentom.

aparat za uklanjanje mitesera

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aparat za uklanjanje mitisera“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *