- 25%

Edukativne igracke za decu od 3 godine

2,990.00рсд

Ponuda važi od 16.02.2023. do 16.03.2024.

Naše edukativne igračke su više od zabave – one su prozor u svet znanja i razvoja za vaše mališane. Sjajne boje, inovativni dizajn i pažljivo odabrane igre podstiču različite veštine, od motoričkih do kreativnih, pružajući deci jedinstvenu priliku da uče kroz igru. Od prvih koraka u svet brojeva, slova i oblika pa sve do razvoja logičkog razmišljanja, naše edukativne igračke čine učenje neodoljivo privlačnim. Obezbedite svojim mališanima sjajan početak i podržite njihov razvoj uz naše edukativne igračke.

Dostupnost: na stanju

Edukativne igracke za decu od 3 godine

Otkrije Čarobni Svet Učenja s našim Edukativnim Igračkama za Decu

U uzrastu od 3 godine, svako iskustvo predstavlja priliku za učenje, a naše edukativne igračke za decu od 3 godine su pažljivo kreirane kako bi obogatile ovo ključno razdoblje u razvoju vašeg malenog istraživača. Svet šarenih oblika, brojeva i slova postaje živopisan kroz inovativne igre koje podstiču rast i razvoj.

Naša kolekcija edukativnih igračaka za trogodišnjake pruža:

  1. Razvoj Fine Motorike: Igračke koje potiču precizne pokrete ruku, prstiju i rukopisa, podržavajući vašeg malog umetnika u razvoju spretnosti.
  2. Učenje Brojeva i Slova: Kroz zabavne i šarene igre, deca će se upoznati s osnovama brojeva i slova, pripremajući se za školu na neprimetan način.
  3. Razvoj Kreativnosti: Maštovite igre koje podstiču kreativnost, kroz crtanje, oblikovanje i izražavanje, pružajući prostor za slobodno istraživanje i izražavanje ideja.
  4. Podsticanje Koordinacije i Razumevanja: Igračke koje podstiču koordinaciju pokreta, pružajući deci sposobnost razumevanja uzroka i posledica.
  5. Siguran Materijal: Naše igračke su izrađene od visokokvalitetnih, sigurnih materijala, bezbednih za igru vaših mališana.

Obezbedite svom mališanu najbolji početak u svetu učenja uz naše edukativne igračke, gde svaki trenutak postaje prilika za otkrivanje i zabavu!

Edukativne igracke za decu od 3 godine

Vozić za kojim su dečaci, a i devojčice širom sveta “izgubili glavu”! Nije ni čudo, jer je zaista beskrajno zanmljiv!
Navikli smo na obične voziće koji se nude među brojnim igračkama, ali ovo nije običan vozić, već vozić koji za sobom ostavlja domine! On će ih tako pravilno poređati da ćete od njih moći da napravite oblik kakav želite.
Na vrh vozića se stavi kertridž koji se prethodno napuni dominama. Domine možete ređati, na primer, tako da svaka sledeća bude u drugoj boji, ako želite da vam sve bude veselo i šareno. Kada napunite kertridž, stavite ga na vrh vozića i uključite ga. On će početi da ide ostavljajući za sobom domine uspravno.
Ono što je zanimljivo je da pritiskom na dugmence u svakom trenutku možete promeniti pravac kretanja vozića i tako oblik od domina učiniti interesantnijim.
Ova igračka može biti sjajan poklon bilo kojim povodom: za rođendane i druge praznike, a jednako je zanimljiva i dečacima i devojčicama. A budite sigurni da ćete se i vi zajedno sa njima zabaviti!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Edukativne igracke za decu od 3 godine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *