Kablovi za paljenje auta 1200 Amp

1,599.00рсд

Pripremite se za nadolazecu zimu akumulator moze iznenada da se isprazni ili ako ne vozite auto redovno ili na malim relacijama, i onda ne mozete da upalite auto kad vam treba, uz ove kvalitetne kablove cete za cas resiti problem!

Nema na stanju

KABLOVI Za paljenje Auta Prva Pomoć NA PUTU Najjaci model 1200 Amp

ŠTIPALJKE Za Akumulator Prva Pomoć na putu obavezni deo sastavne opreme za automobile

Kablovi za paljenje auta

Otpor struje:   1200 AMP
Dužina: 220 cm

Svako ko je vozač već duži period gotovo sigurno će doživeti razočaravajući osećaj koji dolazi otkrivanjem da se vašem vozilu ispraznio akumulator. Prosečni životni vek akumulatora automobila treba da bude od pet do sedam godina, ako se redovno održava.

Dalje, usled kvara akumulatora moraćete da saznate zašto se pokvario akumulator, da li je samo ispražnjen ili je skroz prestao sa radom? Za sada će, međutim, vaš glavni cilj biti ponovo pokretanje automobila, tako da biste mogli da nastavite i završite putovanje.

Jedno od rešenja, ako imate dovoljno snage ili ako ste na vrhu brdu okrenuti prema dnu brda, mogli biste da probate staromodno guranje dok se auto ne pokrene, što znači da stavite vozilo u brzinu, držeći kvačilo i kada vozilo dostigne dovoljno veliku brzinu naglo pustite kvačilo i dodajete gas da se auto upali.

Ako ne uspete da upalite iz prvog puta spuštajući se niz brdo, vaše mogućnosti su se smanjile, osim ako ponovo ne možete da gurnete automobil na vrh brda da biste se ponovo spustili, a da ne napravite štetu sebi , vrlo je verovatno da ćete morati da pribegnete metodi paljenja automobila pomoću kablova.

Ponekad je više nego korisno znati kako pravilno spojiti kablove.

Tačno, nije teško, ali iznenađuje koliko ljudi ne zna kako to da uradi. Ono što je najvažnije su neprijatne, pa čak i opasne stvari koje se mogu dogoditi ako to ne učinite kako treba.

Akumulator automobila ima veliku snagu. Kratki spojevi mogu biti opasni jer varnice koje lete po svim krajevima mogu izazvati rizik za vas i opasnost od požara i oštećenja vozila. Izbegavajte po svaku cenu.

Poručite kablovi za paljenje auta još danas!

Pogledajte i druge proizvode iz naše ponude iz kategorije auto – oprema.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kablovi za paljenje auta 1200 Amp“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *