Magična staza za autiće

1,590.00рсд

Da li ste spremni za trku? Predstavljamo Vam magičnu svetleću stazu sa autićem!

Magicna staza za autice koja svetli u mraku, fenomenalan je poklon za vaše mališane. Iznenadite svoje malene dečake ovom super interesantnom stazom koja može da svetli! Biće im jednako zabavno da se njom igraju samostalno, ali i u društvu drugih malenih ljubitelja trka autićima.

Dostupnost: na stanju

Magična staza za autiće

Magična staza za autiće koja svetli u mraku, fenomenalan je poklon za vaše mališane.

Magic Tracks garantuje sate i sate igre, uz bezbrojne kombinacije boja i oblika staze.

Koliko puta ste kupili novu igračku detetu samo da bi je ono izgustiralo posle sat vremena?

Magična svetleća staza pomaže deci da otkriju novi način igre i steknu nove veštine koje će im pomoći da se brže razviju i napreduju.

Mogućnosti za ludu zabavu su zaista beskrajne!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 220 delova u 4 florocentne boje – koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblika. . . čak i tokom trke.

Magična staza za autice – savršena zabava za celu porodicu!Hf68b8eb9221a4919b542d23ad7d5bd16i

U pakovanju dolazi i jedan autić automobil napravljen od prozirnog materijala i sa nekoliko trepćućih LED lampica kako bi stvorili pravi lajt šou na magičnoj stazi.

Napravite trkačku stazu po Vašem izboru!

Za rad automobila su potrebne AA baterije (nisu uključene u set).

Da bi se postigao efekat sijanja u mraku, potrebno je pre toga stazu ostaviti neko vreme blizu izvora svetlosti.    

Preporučen uzrast: 3+

Svetleća staza ima čak 220 delova. To je čini vrlo korisnom: pre svega, dečak koji je sastavlja će morati da, prateći uputstva, razmišlja na koji način da poveže koji deo staze, ali će vežbati i svoje motoričke sposobnosti. Sastavljajući stazu od ne tako malog broja delova će takođe vežbati i svoje strpljenje.

svetleca staza od 220 delova autic 4

Ako dečak stazu bude sastavljao u društvu, zabava takođe ne može da izostane: učiće se timskom radu, ali će se takođe i dobro zabaviti, bilo da se radi o odraslom „članu ekipe“ ili vršnjaku. Dakle, istovremeno će se zabavljati i učiti.

Staza se sastoji od delića u 3 različite boje: plave, zelene i crvene. U pakovanju se pored staze dobija i autić koji radi na baterije (baterije se ne dobijaju u pakovanju) koji takođe svetli.

Postavite stazu kako god želite

Ostale staze su ograničene, ali ne i magična staza. Jednostavno je, samo povežite delove staze u željeni oblik, postavite krivine i igra može da počne. Oblik staze se može uvek promeniti, tako da nikada nećete imati istu trku.

Uzbudljiva LED svetla

Sve je zabavnije kada su tu raznobojna svetla. Ugasite svetlo u sobi i svi delovi magične staze će zasijati kada autić prođe kroz njih.

Razvija maštu i motoričke sposobnosti

Deca koja se igraju sa edukativnim igračkama se dokazano brže razvijaju. Magična staza pomaže deci da se upoznaju sa različitim oblicima i bojama. Podstiče maštovitu igru koja će držati njihovu pažnju satima.

svetleca staza od 220 delova autic 2

Zabava za celu porodicu

Želite da provodite više vremena sa decom ili unucima? Ova svetleća staza za autiće će Vam to omogućiti! Provedite nezaboravne trenutke trkajući se sa njima i pomozite im da naprave trkačku stazu iz svojih snova.

Iskoristite ovo SUPER SNIŽENJE i poručite svom mališanu ovu super zanimjivu i edukativnu igračku!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična staza za autiće“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *