- 40%

Masažer za leđa i vrat

3,290.00рсд

Vaš lični maser dostupan u svakom trenutku za samo 15 minuta vraća vas u život, jer ima efekat ručnog masiranja, greje i možete sami da ga podešavate. Poručite vaš masažer po neverovatnom popustu od 59% 🤩 dok traju zalihe!

Nema na stanju

Masažer za leđa i vrat

Vaš lični maser dostupan u svakom trenutku, za samo 15 minuta vraća u život.  Masažer za vrat i leđa sa grejačem ima efekat ručnog masiranja, greje i možete sami da ga podešavate.
Da li osećate bolove u vratu, leđima, kičmi zbog celodnevnog stajanja, sedenja, velikog fizičkog napora? Beskrajno bi vam prijala masaža, ali nemate ni vremena, ni novca, niti znate kod kog masera da idete a da će njegov tretman dati efekte. Bez brige, od sada se možete masirati i u sopstvenom domu i to vrlo efikasno zahvaljujući masažeru za vrat i leđa koji i masira i greje tretirane delove.
Ovaj genijalni masažer je odličan za masiranje vrata, ramena i leđa. Istovremeno vibrira, kuglice u njemu se rotiraju i ima infracrveno svetlo zahvaljujući kojem greje delove koji se masiraju. Masaža sa njim nije ni malo agresivna, već prijatna i opuštajuća, a pritisak je ipak dovoljno jak da eliminiše bolove koji vas muče.

Masažer za leđa i vrat

Intenzitet masaže zavisi od pritiska koji sami regulišete i to povlačenjem visećeg dela masažera rukama. Provučete ruke kroz levi i desni deo i pritisnete onoliko koliko vam prija na tom delu tela. S obzirom da je deo predviđen za ruke vrlo mek i da visi u odnosu na sam deo koji masira, nećete se umarati niti će vas nakon toga boleti ruke.
Možete se masirati njime i dok je uključen u struju, ali ga možete poneti i na put i masirati se u autu.
Masažer za vrat i leđa sa grejačem opušta mišiće i poboljšava efekat masaže, a vi grejač po želji možete uključiti ili isključiti. Fabrički je podešeno da masažer prestaje sa tretmanom 15 minuta od početka rada. Svakako, vi je pritiskom na dugme možete produžiti ili je skratiti.
Poručite još danas svoj masažer i budite uvek sveži, relaksirani i raspoloženi!
5 TOP razloga za kupovinu vibracionog masažera
• Efekat ručnog masiranja zahvaljujući fantastičnim kuglama koje se rotiraju
• Jednostavno podešavanje inteziteta masaže
• Greje tretirane delove
• Košta 6 puta manje od brojnih sličnih masažera
• Sa njim možete masirati bilo koji deo tela sami, ne treba vam asistent

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Masažer za leđa i vrat“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *