Masazna prostirka na struju

3,790.00рсд

 

Iskusite svakodnevnu relaksaciju uz našu masazna prostirku na struju! Ako vas muči neprijatan bol u leđima koji ne popušta, a posete profesionalnom maseru nisu uvek moguće iz razloga poput nedostatka vremena ili sredstava, imamo savršeno rešenje za vas!

Dostupnost: na stanju

Masazna prostirka na struju

Stres na poslu, ne stižete da se naspavate, živite užurbanim tempom, željni se opuštanja i malo odmora?

Iskusite svakodnevnu relaksaciju uz našu masaznu prostirku na struju! Ako vas muči neprijatan bol u leđima koji ne popušta, a posete profesionalnom maseru nisu uvek moguće iz razloga poput nedostatka vremena ili sredstava, imamo savršeno rešenje za vas!

SEDISTE

 

Prostirka za masažu da brzo i jednostavno odmorite svoje telo.

Ova masažna prostirka na struju emitira umirujuću toplotu pružajući opuštajuću masažu.

Tu je nova masažna prostirka  koja će učiniti da se vaše celo telo odmori, oslobodi stresa, napetosti i ukočenih mišića.

 

✅Prostirka za masažu sa 5 masažnih motora i 2 stepena intenziteta da brzo i jednostavno odmorite svoje telo.

Pružite svojim leđima vrsni užitak i rešite se bolova zahvaljujući ovom genijalnom masažeru za sedište koji ćete obožavati već nakon prvog korišćenja.

 

Ako dugo vremena provodite u sedećem položaju zbog čega konstantno osećate bolove duž cele kičme, onda je vam je masažer za sedište jednostavno neophodan. Možete da ga „instalirate“ gde god želite: na sedište u autu, kod kuće u fotelji, na poslu u kancelarijskoj stolici.

Hero Image 77

Ovaj ultraefikasni masažer za sedište masira cela leđa i moći ćete da ga koriste koliko god želite. Masažer ima u sebi 5 masažnih motora i 2 stepena intenziteta. Uz njega dolazi i ručni upravljač kojim podešavate jačinu koja vam prija. Lako se prilagođava svim vrstama sedišta i svojim radom smanjuje stres, zamor i opušta mišiće.

 

Masazna prostirka na struju

Više nećete morati da dajete novac i uklapate vreme da biste redovno išli na masaže, jer ćete ih sada imati kad god poželite: dok radite za kompjuterom u kancelariji, dok kod kuće gledate omiljeni film zavaljeni u fotelju.
Masažer za sedište možete poneti gde god da krenete – ne zauzima mnogo mesta i vrlo lako se pakuje. Zato već danas poručite svoj masažer za sedište po ovoj fantastičnoj ceni i vaša leđa će vam biti zahvalna.

5 TOP razloga za kupovinu masažera za leđa

• Masaža na svakoj vrsti sedišta, pa čak i u ležećem položaju
• Istovremeno ili pojedinačno masiranje delova tela
• 2 stepena inteziteta
• Odličan je za auto kad pravite pauzu u vožnji
• Lako se pakuje

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Masazna prostirka na struju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *