Mini klima – Arctic AIR Ultra

3,490.00рсд

Klime svakako pomažu da se rashladimo, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan.

Mini klima Arctic Air Ultra je poboljšani prenosivi lični rashlađivač koji nam omogućava da uživamo u hladnom, čistom vazduhu bilo gde tako što hladi, vlaži i pročišćava vazduh, sa 3 brzine ventilatora i višesmernim ventilacionim otvorom.

Poboljšani Arctir Air Ultra model mini klime nam donosi dva puta jači efekat hlađenja nego prethodna verzija, uz minimalnu potrošnju električne energije!

Nema na stanju

Kategorija:

Mini klima Arctic AIR Ultra 3u1 nam donosi poboljšani i duplo jači efekat hlađenja! Snowflake on Apple iOS 14.6Droplet on Apple iOS 14.6Ice on Apple iOS 14.6

 

Da li i vi pokušavate da se udobno rashladite ali Vam je vruće, znojite se i nije vam lako da funkcionišete?

 

Mini klima

Mini klima Arctic Air Ultra je poboljšani prenosivi lični rashlađivač koji nam omogućava da uživamo u hladnom, čistom vazduhu bilo gde tako što hladi, vlaži i pročišćava vazduh. Ovaj model podržava 3 brzine ventilatora i višesmerni ventilacioni otvor.

Pokretanje standardnih klima uređaja po ceo dan je bučno i skupo a ventilatori samo duvaju vreli vazduh oko nas.
Arctic Air Ultra lični rashlađivač prostora pretvara vruće prostore u hladna mesta za osveženje zahtevajući samo minimalnu električnu potrošnju.

Sada bolje nego ikad sa dvostruko većom snagom hlađenja, Arctic air Ultra hladi, vlaži i pročišćava svaki lični prostor.

Tajna je u Hydro-chill tehnologiji na kojoj je zasnovan rashladni sistem uređaja i funkcioniše na principu isparavanja. Stoga, pored rashlađivanja vazduha, filter istovremeno vlaži vazduh i pomaže u njegovom čišćenju od alergena i neprijatnih mirisa. Na ovaj način Arctic AIR Ultra stvara zdravije okruženje za život, za nas i našu porodicu.

Dodavanjem nekoliko kapi eteričnog ulja lavande, možemo se rešiti i komaraca.

 

Mini klima

Jednostavna Upotreba

Jednostavno dodamo vodu u gornji rezervoar za vodu, pritisnemo dugme i možemo se prepustiti uživanju hladnog i osvežavajućeg osećaja.

 

Arctic Air Ultra može da radi od 10 do 12 sati po punjenju i sa dvostruko većom snagom hlađenja! Održaće naš prostor hladnim i udobnim satima.

Arctic Air Ultra višesmerni ventilacioni otvor je podesiv tako da usmeri vazduh u oblast koju mi želimo. Tri brzine ventilatora nam omogućavaju da prilagodimo svoje iskustvo hlađenja sa niskim, srednjim i visokim podešavanjima.

Tihi ventilator i umirujuće noćno svetlo čine ovu mini klimu savršenom za korišćenje tokom vrelih noći za udoban i miran san čak i naših najmlađih.

Mini klima ultra dolazi sa poboljšanim sunđerastim filterom koji je periv i zamenjiv. Lako se održava i zaštićen je prilagodljvim prednjim krilcima. Jednostavno uklonimo prednji deo, uklonimo filter, očistimo ga pod vodom i koristimo ponovo. Zaboravimo na skupe mesečne zamene filtera.

prenosivi rashladjivac mini klima 4u1 arctic 5425642055775 71800484288

Arctic air Ultra je energetski efikasan i bez freona. Nikada više nećemo brinuti o skupom računu za struju. Najbolje od svega što krasi ovaj poboljšani model je lagani i prenosivi dizajn koji nam omogućava da nosimo svoju Arctic Air Ultra mini klimu bilo gde.

Uživajmo u hladnom i svežem vazduhu u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kancelariji, kuhinji, podrumu, kupatilu, prosto gde god nam je dostupna zidna utičnica ili USB ulaz.

benefits2

Ključne karakteristike:

  • Efekat 3u1 – hladi, osvežava i pročišćava vazduh.
  • Tihi ventilator i umirujuće ambijent svetlo.
  • 7 različitih boja sa opcijom ciklusa boja.
  • Kompaktan i moćan, čak dva puta jači od prethodne verzije.
  • Uključuje se u zidne utičnice ili USB portove.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mini klima – Arctic AIR Ultra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *