Mini klima za sobu br 1

3,490.00рсд

Klime svakako pomažu da se rashladite, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan. Uz našu mini klimu ultra, poboljšan, kompaktan i ekološki personalni rashlađivač, sa 2-puta jačim hlađenjem nego prethodna verzija.

SIPAJTE U REZERVOAR ETERIČNO ULJE LAVANDEi REŠITE SE KOMARACADouble Exclamation Mark on Messenger 1.0Cross Mark on Google Android 11.0 December 2020 Feature Drop Mosquito on Google Android 11.0 December 2020 Feature Drop

Nema na stanju

Kategorije: , Oznaka:

Mini klima za sobu artic air ultra Snowflake on Apple iOS 14.6Droplet on Apple iOS 14.6Ice on Apple iOS 14.6

sa 2-puta jačim hlađenjem nego prethodna verzija!

-7 LED SVETLA + OSVEŽIVAČ Lavender plant 1200x960 64f4a0c5 0e53 4b49 a5b2 9eb56a5fb824

Wind Face on Facebook 4.0

Klime svakako pomažu da se rashladite, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan. Uz našu mini klimu ultra, poboljšan, kompaktan i ekološki personalni rashlađivač, sa 2-puta jačim hlađenjem nego prethodna verzija.

Mini prenosiva klima je sasvim mali, a tako efikasan uređaj! Ona čini vazduh hladnijim, prijatnijim, vlaži ga i time ga osvežava. A troši znatno manje od obične velike klime. Njena najveća prednost je ta što možete kad god poželite da je premestite bilo gde. Možete, na primer, da je držite leti u dnevnoj sobi dok gledate film, a potom kada pođete na spavanje da je ponesete sa sobom u spavaću sobu kako bi vam vazduh bio prijatniji i kako bi san samim tim bio kvalitetniji.

Ona zauzima neverovatno malo prostora, lagana je i samim tim vam nigde neće smetati. Možete da je stavite na radni sto dok radite, na policu, na garnituru, bilo gde odakle vam se čini da vam hladan vazduh najviše prija. Možete da je koristite ne samo kod kuće, već i da je ponesete na posao kada je leti prevruće a obična klima ne dopire do vas.

Kako funkcioniše mini prenosiva klima? Vrlo jednostavno: u nju se sipa voda, potom se klikne dugme na vrhu i to je sve. Filter uvlači u sebe topao vazduh, osvežava ga i izbacuje napolje. Mini prenosiva klima radi na struju, a možete je čak priključiti pomoću USB kabla i na svoj kompjuter/laptop. Samim tim možete da je koristite ne samo unutra, već i napolju.

Izuzetno brzo hlađenje

Zahvaljujući njenoj kompaktnosti, možete je prenositi sa jednog mesta na drugo, savršena je i za putovanja.

Mini klima za sobu artic air ultra je letnja neophodnost za stanove, kancelarije, studentske sobe, čitaonice, kamp prikolice, vikendice! Uspite vodu u rezervoar, uključite, startujte uređaj i jednostavno se opustite i uživajte u svežem i hladnom vazduhu do 12 sati sa samo jednim rezervoarom vode. Za jači efekat ubacite led ili jednostavno zaledite celi filter.

Hydro-chill tehnologija na kojoj je zasnovan rashladni sistem uređaja funkcioniše na principu isparavanja. Stoga, pored rashlađivanja vazduha, filter simultano vlaži vazduh i pomaže u njegovom čišćenju od alergena i neprijatnih mirisa, stvarajući tako zdravije okruženje za život, za vas i vašu porodicu.

Mini klima za sobu
Mini klima za sobu

 

Zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu, štedi prostor i može se lako postaviti na vaš klub sto, radni sto, natkasnu. Možete ga koristiti i dok čitate, kao i u radnim prostorima, garažama i radionicama.

Mini klima ultra dolazi sa poboljšanim sunđerastim filterom koji je periv i zamenjiv i lako se održava, a zaštićen je prilagodljvim prednjim krilcima. Jednostavno uklonite prednji deo, uklonite filter, očistite ga pod vodom i koristite ponovo. Zaboravite na skupe mesečne zamene filtera.

baner4 2

Mini klima Ultra ima izuzetno tih ventilator sa 3 brzine. U kombinaciji sa potpuno prilagodljivom prednjom rešetkom, imaćete potpuno kontrolu nad radom uređaja u svakom momentu.

Mini klima za sobu Ultra dolazi sa prilagodljivim noćnim svetlom. Savršeno je za spavaću sobu, jer daje meko i opuštajuće svetlo.

Ova karakteristika ga čini savršenim i za spavaće sobe, jer njegovo prigušeno svetlo neće ometati dečiji san, a uz to deci će biti udobno i sveže.

baner5 2

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h
Popunite aplikaciju na sajtu ili pošaljite poruku na br. +381 64 4780165, sa Vašim podacima:
Ime i prezime.
Ulica i broj.
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt. ili SMS

Mini klima za sobu artic air ultra proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mini klima za sobu br 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *