DIGITALNI LASERSKI METAR 3 U 1

2,490.00рсд

Više prilikom merenja nećete biti ograničeni tankom metalnom trakom koja može da meri samo ravne površine. Metar 3 u 1 je inovativan način za brže, lakše i učinkovitije merenje!

Nema na stanju

Kategorije: , ,

DIGITALNI LASERSKI METAR 3 U 1

Predstavljamo vam sjajan proizvod sa kojim ćete vrlo lako i precizno izmeriti svaku dužinu, bila ona ravna ili zaobljena.   Metar 3 u 1 je inovativan način za brže, lakše i učinkovitije merenje!

Zašto je ovaj metar bolji od drugih? Zato što ima ne 1, već 3 različita načina merenja kako bi vam dao najtačnije rezultate! Više prilikom merenja nećete biti ograničeni tankom metalnom trakom koja može da meri samo ravne površine. On može da meri ne samo ravne površine, već i zaobljene površine i predmete nepravilnog oblika.

Za merenje udaljenosti ne morate izvlačiti traku već upotrebiti laser! Metar 3 u 1 na sebi ima LED displej koji jasno prikazuje precizne rezultate merenja, a merenje je na ovaj način ne samo prezicnije, već i neuporedivo jednostavnije i brže.   Metar 3 u 1 je napravljen od čvrstog, izdržljivog materijala, s obzirom da je predviđen ne samo za kućnu upotrebu, već da se koristi i na gradilištu. Zato nećete morati da brinite da će se tako lako oštetiti.

Ovaj metar će izuzetno pozitivno uticati na vašu produktivnost. Sa njime neće biti bilo kakvih odstupanja kakva god da je površina u pitanju, a imaćete mnogo više vremena da se pozabavite samim radom na onom što pravite.

Najprecizniji metar koji ne meri samo ravne površine već i zaobljene. Veoma izdržljiv i predviđen ne samo za kućnu upotrebu već i za profesionalce. Sa njim nema odstupanja -sve je vidljivo na displeju. Možete da odaberete koji vid merenja hoćete -u metrima ili fitima , hoćete laserski ili trakom koja vam neće poseći prste.
Koristi 4xAAA baterije (ne idu u kompletu)

metar 3 u 1 5

Metar 3 u 1 ima 3 različita načina merenja kako bi vam dao najtačnije rezultate.
Za merenje udaljenosti ne morate izvlačiti traku već upotrebiti laser, na sebi ima LED displej koji jasno prikazuje precizne rezultate merenja.

  • ukoliko je u pitanju udaljena distanca, tu je laserski merač;
  • ukoliko je u pitanju zakrivljena ili cilindrična površina, tu je kanapski merač ili
  • točak koji meri dužinu svog hoda kada ga vozite npr po udubljenjima ili ispipčenjima gde su ostali alati nemoćni.

Digitalni Laserski metar 3 u 1

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DIGITALNI LASERSKI METAR 3 U 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *