Prenosiva klima 4u1 Arctic Air Mini

3,590.00рсд

Prenosiva klima 4u1 Arctic Air Mini – istovremeno pretvara vrući i suvi vazduh u hladan, ovlažen i osvežavajući vazduh! Snowflake on Apple iOS 14.6Droplet on Apple iOS 14.6Ice on Apple iOS 14.6

Novi dizajn filtera pruža snažan kapacitet rezervoara, efikasno izbegava probleme curenja vode i može da radi sa malom potrošnjom električne energije.

Savršen način da se efikasno rashladimo bez brige o visokim računima!

Nema na stanju

Kategorija:

Prenosiva klima 4u1 Arctic Air Mini – istovremeno pretvara vrući i suvi vazduh u hladan, ovlažen i osvežavajući vazduh!

 

 

Prenosiva klima Arctic Air Mini – 4u1 je prenosivi rashlađivač vazduha koji pruža dugotrajno olakšanje tokom najtoplijih dana. Prenosivi Arctic Air se udvostručuje kao ovlaživač i radi na nižim temperaturama. Ovaj uređaj ima sistem za brzo hlađenje koji može da se ohladi za 30 sekundi. Uređaj je svestran i može se koristiti kao rashlađivač za vazduh, običan ventilator i ovlaživač. Pri tom poseduje osvetljenje sa 7 LED boja, koje deluje umirijuće i pruža miran san tokom letnjih noći.

Arctic Air prenosiva mini klima je dobra za sve nas koji želimo da rashladimo svoj lični prostor ili nemamo centralnu klimu u svom domu. U nedostatku odgovarajuće klimatizacije, vreli letnji dani mogu biti prilično nepodnošljivi, posebno u prostorijama bez odgovarajućeg protoka vazduha.

Poznato je da tradicionalni klima uređaji troše previše električne energije, što na kraju povećava račune domaćinstva. Takođe zahtevaju visoko održavanje. Njihova skupa priroda ih drži van domašaja prosečnog potrošača. Većina ljudi podržava alternativu kao što su prenosivi rashladni uređaji za isparavanje kao što je upravo Arctic Air prenosiva mini klima.

 

Prenosiva klima

❄️  Hlađenje & Vlaženje – Tri Brzine Ventilatora  ❄️

 

Jednostavno napunimo rezervoar vodom, dodamo par kocki leda, uključimo svoj prenosivi rashlađivač vazduha i on će raspršiti hladnoću i svežinu u roku od nekoliko sekundi. Lako upravljanje dodirom
3-brzinskog ventilatora.
Mogućnost odabira savršene snage povetarca po potrebi. Možemo uživati u sporijoj brzini kada spavamo i srednjoj brzini prilikom opuštanja, kao i u velikoj brzini tokom vrelog leta.

 

❄️  Režim LED Svetla  ❄️

 

Sa 7 različitih podešavanja osvetljenja, možemo staviti ovaj snežno-beli, mali rashlađivač u bilo koju prostoriju i uskladiti boju sa bilo kojom postavkom. Može se koristiti u spavaćoj sobi, na radnoj površini, u kuhinji, na noćnom ormariću ili na stolovima. Dok spavamo, u celoj kući u zatvorenom ili na otvorenom.

 

prenosivi rashladjivac mini klima 4u1 arctic 5425642055775 71800484284

Jednostavan za upotrebu i efikasan u pružanju udobnosti malim prostorima. Možemo ili podesiti svetlo na bilo koju od njegovih 7 opcija boja, podesiti ga na režim ciklusa boja ili isključiti svetlo pritiskom na dugme.

 

❄️  Prenosivi, Ekološki i Tihi Štediša  ❄️

 

prenosivi rashladjivac mini klima 4u1 arctic 5425642055775 71800484287

 

Ovaj evaporativni rashlađivač i ovlaživač vazduha ne sadrži freon i ekološki je prihvatljiv. Lični klima uređaj može da radi sa malom potrošnjom energije. Napaja se preko USB porta. Jedno dopunjavanje vode može trajati oko 8 sati.
Prenosivu mini klimu možemo koristiti tokom celog dana i noći bez brige o visokim računima za struju. Arctir Air – mini ovlaživač vazduha je lagan i bešuman.
Novi dizajn filtera usvaja najnovije materijale, ima snažan kapacitet skladištenja vode, efikasno izbegavajući probleme sa curenjem vode. Može se lako rastaviti i oprati kako bi se efikasno obrisala prašina.
  • Brzo hlađenje: Nadograđeni sistem hlađenja omogućava nam da uživamo u hladnom vetru za samo nekoliko sekundi.
  • Podesivi uglovi povetarca: Podesivi uglovi duvanja vetra od 90° pokrivaju veće područje i zadovoljavaju različite potrebe za hlađenjem.
  • Dizajn otporan na curenje: Dizajn otporan na curenje čini da ne moramo brinuti da će nam se krevet ili sto pokvasiti tokom upotrebe.
  • 4 u 1 Multifunkcija: Više od hladnjaka! Ovo je i stoni ventilator, ovlaživač vazduha, osveživač i LED svetlo za raspoloženje.
  • Filter koji se može ukloniti i prati: Dizajn filtera koji se može prati i ukloniti kako bismo uvek mogli da uživamo u hladnom i čistom vazduhu.
  • Rashladiće nas bilo gde: Uključimo ga u bilo koju utičnicu ili banku za napajanje pomoću USB punjača da bismo se rashlađivali bilo gde i bilo kada.
  • Ušteda energije: Nema potrebe da rashlađujemo celu prostoriju, samo hlađenje tamo gde se nalazimo pomaže u uštedi energije i računa.
  • Široka primena: Može se koristiti u dnevnoj sobi, kancelariji, spavaćoj sobi, školi, na otvorenom i još mnogo mesta.
  • Aromaterapija: Uz nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja postižemo opuštajući i svež efekat aromaterapije!

Specifikacije:

Brzina ventilatora: 3 Podesive brzine – jaka/srednja/mala
Osvetljenje: LED u 7 boja
Kapacitet rezervoara za vodu: 500 ml
Nivo buke: Ispod ≤68dB
Ugao duvanja: 90°
Snaga: 10W
Interfejs za napajanje: Micro USB
Materijal: ABS + PP
Veličina: 14,4 × 16,1 × 15,9 cm
Boja: Bela i crna

Šta dobijamo u kutiji?

1 x Prenosivu mini klimu
1 x USB kabl za punjenje

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prenosiva klima 4u1 Arctic Air Mini“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *