- 23%

Solarna lampa sa senzorom

1,390.00рсд

Ponuda važi od 01.03.2023. do 01.04.2024.

Nova generacija led lampi koje se pune uz pomoć sunčeve svetlosti. Mogu raditi i do 15 sati i izdržati celu noć, a ne troše ni malo struje.

Dostupnost: na stanju

Solarna lampa sa senzorom

Solarna lampa sa senzorom za Fantastično Osvetljenje – Ever Bright

Fantastično osvetljenje u vašem domu, mračnom potkrovlju ili dvorištu postaje moguće uz Solarni reflektor Ever Bright. Ovaj proizvod izuzetnog kvaliteta osvetljava svaki kutak vašeg doma i dvorišta, pružajući sigurnost i udobnost.

Solarna lampa sa senzorom 5

Nelagodnost i strah od mračnih prostorija nisu samo rezervisani za decu, već ponekad pogađaju i odrasle. Ma koliko se trudili ostati hrabri, svi smo se bar jednom uplašili čak i od sopstvene senke. Kupovinom ovog fantastičnog reflektora, nećete više doživljavati takve probleme.

 

Prednosti Solarnog Reflektora Ever Bright:

 1. Samostalna Nega Noktiju:
  • Omogućava vam samostalnu brigu o svetlu u vašem domu, potkrovlju ili dvorištu, bez potrebe za redovnim posetama električara i troškovima.
 2. Jednostavna Upotreba:
  • Solarni reflektor Ever Bright je jednostavan za korišćenje, čak i za one koji nisu stručnjaci. Nakon prve upotrebe, shvatićete koliko je lak za rukovanje.
 3. Širok Spektar Tretmana:
  • Ovaj proizvod koristi solarnu energiju, eliminirajući potrebu za baterijama i kablovima. Uz dodatak senzora pokreta, automatski se aktivira čim detektuje kretanje u radijusu do 15 metara.
 4. Jednostavno i Višenamensko Korišćenje:
  • Postavite reflektor tamo gde želite svetlo. Zahvaljujući lepljivoj podlozi, čvrsto se pričvršćuje na razne površine – drvo, plastiku, kamen. Prenosiv je i može se koristiti u različitim situacijama, od osvetljavanja podruma do staze do ulaznih vrata.
 5. 5 Razloga za Kupovinu Reflektora Ever Bright:
  • Ušteda struje;
  • Senzor vas obaveštava o dolasku gostiju;
  • Lako se koristi, bez baterija i kablova;
  • Prenosiv je;
  • Pruža visokokvalitetno osvetljenje gde god ga postavite.

Solarna lampa sa senzorom 4

Solarni reflektor Ever Bright donosi inovativnost i praktičnost u svakodnevni život. Osvetlite svoj dom pametno i efikasno uz ovu solarnu lampu sa senzorom. Pogledajte i druge proizvode u našem asortimanu za kuću i baštu kako biste upotpunili svoje iskustvo.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Solarna lampa sa senzorom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *