- 39%

Smartic satic za decu

3,489.00рсд

Opterećeni ste brigom da će se Vašem detetu nešto desiti kada nije sa Vama? Pobrinite se da ono može da Vas pozove u svakoj situaciji! Poklonite svom detetu kul pametni sat koji će Vas obavestiti ako se dete udalji od zone u kojoj je obično kreće!

Smartic satic za decu

Najneophodnije doba kada trebate osigurati svoje mališane je pred početak nove školske godine. Ovaj dečiji sat će vam to u mnogome olakšati!

smartic satic 6

Dizajniran je za dečiju ruku, za dečake i devojčice, sa naprednim funkcijama praćenja i GPS lokatorom, u svakom trenutku budite u kontaktu sa detetom.

Funkcije telefonskog imenika, telefonski poziv, foto album, mikro chat, matematička igra, kalkulator, osvetlenje, jedno dugme SOS, LBS pozicioniranje, interfon, sigurnosna ograda, ljubavna nagrada, istorijska numera i mnoge druge.

smartic satic 3

Karakteristike:

Tačna lokacija. Za tačan položaj koristimo lokaciju LBS bazne stanice.

Sigurni dolazni pozivi. Nakon postavljanja SOS porodičnog broja, kontakata, telefonskih brojeva u aplikaciji, deca mogu primati pozive samo sa brojeva postavki. Ne od STRANCA! Deca mogu pritisnuti tipku SOS ili broj za poznanstvo da vas nazovu!

Voki – toki. Pomoću ove funkcije možete voditi glasovni razgovor između pametnog sata i aplikacije. Pošaljite glasovnu poruku putem aplikacije ili pogledajte snimljenu poruku. Pošaljite je u aplikaciju telefona. Sve je dostupno!

Sigurna zona. Min. radijus ograde je unutar 500 metara, ako je korisnik sata izašao iz dometa, vaš telefon će primiti informaciju i upozoriti.

Ljubavna nagrada. Odaberite broj srca u aplikaciji i kliknite „Utvrdi“, informacije će biti poslane na sat, možete proveriti povezane podatke putem aplikacije.

Istorijski put. Upit putanje u istorijskim aktivnostima vaše dece tako što ćete izabrati period.

Pronađite sat. Ako sat nije u blizini, pošaljite ovu naredbu, sat će početi zvoniti 1 minutu tako da ga možete lako pronaći, pritiskom na bilo koje dugme zaustavit ćete zvono.

smartic satic 8

Upozorenje na poruku. A. Podsetnik na niski napon B. SOS podsetnik. Ako postavite telefonski broj u aplikaciji.

Slušajte djecu. Ako vam nedostaje vaša beba, možete je slušati bez ometanja.

Daljinsko isključivanje. Možete daljinski upravljati napajanjem pametnog sata putem aplikacije.

Brzo učenje. Deca mogu igrati primer matematičkih igara uz sat.

LED lampica za vas kada ste u mraku.

Kamera. Možete daljinski upravljati kamerom pomoću aplikacije da vidite lokaciju dece.

 

smartic satic 12

 

Pobrinite se da Vaša deca uvek mogu da Vas pozovu

Zaboravite na stalnu brigu oko toga gde se Vaše dete nalazi! Poklonite mu pametni sat i uvek ćete znati gde se nalazi, a ono će uvek moći da Vas pozove!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smartic satic za decu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *