Smartic satic za decu

2,595.00рсд

 

Opterećeni ste brigom da će se Vašem detetu nešto desiti kada nije sa Vama? Pobrinite se da ono može da Vas pozove u svakoj situaciji! Poklonite svom detetu kul pametni sat koji će Vas obavestiti ako se dete udalji od zone u kojoj je obično kreće!

Dostupnost: na stanju

Smartic satic za decu

Nema potrebe za brigu ukoliko vašem mališanu telefon često ostaje neodgovoren. Rešenje za vašu zabrinutost je tu – Smartić satic za decu, inovativni uređaj koji vam pruža mogućnost da u svakom trenutku znate gde se vaše dete nalazi. Ako se pitate gde je, da li je sigurno ili šta radi, ovaj GPS sat za decu pruža odgovore na sva ta pitanja.

Smartić satic za decu je nezamenljiv pratilac koji vas oslobađa stresa i omogućava vam da ostanete u kontaktu sa svojim mališanom bez obzira na sve. Sada možete jednostavno pratiti njegovu lokaciju, bilo da je u školi, parku ili kod prijatelja. Osim što vam pruža sigurnost, Smartić sat uči vaše dete odgovornosti i samostalnosti.

Ova pametna sprava nije samo korisna, već je i jednostavna za upotrebu. Uz Smartić sat, više ne morate brinuti o tome gde je vaše dete i da li je sigurno. Pružite sebi i svom mališanu mir uma uz ovaj fantastičan uređaj. Obezbedite Smartić sat odmah i uverite se u sve prednosti koje pruža.

GPS sat za decu

GPS sat za decu je veoma korisna i praktična stvar. Zahvaljujući ovom satu vaše dete će moći nesmetano da provodi vreme sa drugarima, da odlazi na treninge ili neke edukativne programe. I što je najvažnije vi ne morati brinuti, jer ćete svakog momenta znati tačnu lokaciju vašeg deteta. U zavisnosti od toga da li je dečak ili devojčica možete izabrati boju, jer ovaj sat se proizvodi u 4 različite boje.Dizajniran je za dečiju ruku, za dečake i devojčice, sa naprednim funkcijama praćenja i GPS lokatorom, u svakom trenutku budite u kontaktu sa detetom.

GPS sat za decu predstavlja izuzetno koristan i praktičan uređaj. Ovaj sat omogućava vašem detetu slobodno i bezbrižno provođenje vremena s prijateljima, odlazak na treninge ili učešće u edukativnim programima. Ono što čini ovaj sat posebno važnim jeste da vam pruža neprekidno praćenje tačne lokacije vašeg deteta. S obzirom na to da se proizvodi u četiri različite boje, možete odabrati onu koja najbolje odgovara ukusu vašeg dečaka ili devojčice. Na taj način, GPS sat za decu postaje ne samo funkcionalan gadget, već i moderan dodatak njihovom svakodnevnom izgledu.

gps sat za decu 2

GPS smartic satic za decu – neophodan pratilac za bezbrižnost i sigurnost!

Pametni lokator ovog izuzetnog GPS sata za decu čini ga apsolutno nezamenljivim. Kada se odlučite za ovu kupovinu, oslobodićete se svakodnevnih briga, a vaše dete će radosno nositi ovu korisnu spravicu.

Zaboravite na strepnje kada vaše dete ostane duže nego što je planirano na treningu, kod drugara ili iz škole. Instaliranjem odgovarajuće aplikacije, u svakom trenutku možete proveriti tačnu lokaciju svog mališana, dok on nosi ovaj fantastičan GPS sat na svojoj ruci.

Ovaj neverovatni uređaj, koji mnogi smatraju spasonosnim, imaće pozitivan uticaj na razvoj odgovornosti i organizacije vašeg deteta. Ono će uvek biti svesno vremena, a saznanje da ste uvek „na oku“ dodatno će podsticati njegovu odgovornost. Nabavite GPS sat za decu i omogućite im bezbrižnost i sigurnost uz pomoć ove inovativne tehnologije!

I to nije sve!

Ono što ovaj sat čini još korisnijim je mogućnost slanja kratkih glasovnih poruka direktno preko sata, dostupnih za preslušavanje putem aplikacije. Vaše dete će tako imati mogućnost komunikacije sa vama u svakom trenutku, pružajući vam dodatni nivo povezanosti.

Zahvaljujući ovom pametnom satu, vaše dete će više vremena provoditi u društvu svojih vršnjaka, smanjujući fokus na igre na telefonu, što može biti teže kontrolisati. Ono što je najvažnije, nećete morati da ubeđujete dete da nosi sat, jer ovaj GPS sat deca jednostavno obožavaju. Sa zadovoljstvom ga nose, jer osim što izgleda veoma dopadljivo, udoban je i ne izaziva neprijatnosti na ruci vašeg mališana.

Iskoristite ovu fenomenalnu AKCIJU i naručite GPS sat za svoje dete po nikada boljoj ceni! Budite mirniji, a vaše dete sigurnije!

gps sat za decu

Najneophodnije doba kada trebate osigurati svoje mališane je pred početak nove školske godine. Ovaj dečiji sat će vam to u mnogome olakšati!

Sada će vaše dete potpuno moći da se posveti korisnim aktivnostima poput sporta, edukativnim programima i druženju sa drugarima umesto da većinu vremena provodi na društvenim mrežama i igrajući igrice na telefonu. A ipak ćete u svakom momentu imati uvid u to gde se nalazi zahvaljujući ovom pametnom GPS satu! Podstaći ćete detetovu odgovornost, kvalitetno će provoditi svoje slobodno vreme, a vi nećete biti pod stresom.

Najveća prednost ovog sata je ta što ima pametni lokator. Više nećete morati da brinete kada se duže nego očekivano ne vraća iz škole, sa treninga, od drugara. Uvek ćete moći da proverite trenutnu lokaciju preko instalirane aplikacije sve dok vaše dete na svojoj ruci ima sat.

Ovaj fantastični i mnogi će reći spasonosni GPS sat uticaće na povećanje odgovornosti deteta i njegovu organizaciju pre svega zbog toga što će uvek imati uvid u vreme, ali i zbog saznanja da ga uvek imate „na oku“.
Ono što ovaj sat čini još korisnijim je činjenica da, ako je potrebno, dete će u svakom trenutku moći da vam preko sata pošalje kratku glasovnu poruku koju ćete moći da preslušate preko aplikacije.
Vaše dete će sa pametnim satom imati mnogo više vremena za druženje sa vršnjacima i biće manje fokusirano na igrice, što je teško kontrolisati kada imaju telefon.
S obzirom da ćete u svakom trenutku imati kontrolu nad tim gde vam je dete i mogućnost da ga pozovete, mnogo manje ćete brinuti nego ranije.
Nećete morati da ubeđujete svoju decu da nose sat, sama će želeti. Izgleda im izuzetno dopadljivo, a pritom ih ne žulja i ne spada sa ruke.
Iskoristite ovaj fenomenalni POPUST i poručite GPS sat za svoje dete po nikad boljoj ceni! Budite mirniji, a vaše dete sigurnije!

gps sat za decu 2

 

Pobrinite se da Vaša deca uvek mogu da Vas pozovu

Zaboravite na stalnu brigu oko toga gde se Vaše dete nalazi! Poklonite mu pametni sat i uvek ćete znati gde se nalazi, a ono će uvek moći da Vas pozove!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smartic satic za decu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *