Putna pegla na paru 30W

2,397.00рсд

Ovaj praktični uređaj je pogodan za svaku vrstu odeće, i omogućava vam ravno peglanje i vertikalno peglanje, pritom sprečavate kapanje vode.
Veoma jednostavan dizajn pogodan za lako pakovanje tako da ga možete poneti sa sobom prilikom odmora ili poslovnih putovanja, gde god poželite
.

Nema na stanju

Mini PUTNA Pegla na paru Za Vertikalno Peglanje- PARNA i Kompaktna

Proizvod koji ćete obožavati – jednostavna i praktična ručna pegla na paru!

Čišćenje parom je sjajan način da uštedite novac i sačuvate svoju odeću u najboljem stanju. Para obezbeđuje najsigurniji i najnežniji pristup tekstilu i odeća ima prirodan izgled.

Putna pegla na paru

 

  • Može se koristiti za sav tekstil koji je namenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve – od odeće, preko stolnjaka i zavesa. Peglu sa drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući.
  • Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vešalici – brzo i jednostavno.
  • Osvežiće vašu odeću bez pranja ili hemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvežiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja – koriste se samo voda i para.
  • Mala je i jednostavna za odlaganje. Kompaktno je dizajnirana i čini vertikalnu peglu sa drškom jednostavnom za prenos i odlaganje. Možete je poneti sa sobom na putovanje kako biste izbegli izgužvanu odeću na odmoru.

putna pegla na paru 4

Karakteristike

Kompaktnog tela.
Pogodna za sve vrste odeće.

Specifikacija

Napon: 220 V
Kapacitet vode: 60 ml
Visina: 18 cm
Snaga: 30W
Frekvencija: 50Hz

Mini pegla za vertikalno peglanje, na paru!

mala pegla za putovanja, mini pegla za ves, Putna pegla na paru 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Putna pegla na paru 30W“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *