Drvena slagalica za decu

890.00рсд

 

Zabava i učenje stopljeni u jedno uz našu drvenu slagalicu! Sa šarenim oblicima, živopisnim bojama i interaktivnim mogućnostima, ova slagalica je više od igračke – to je putovanje u svet maštovitog razvoja vaših mališana.

Dostupnost: na stanju

Drvena slagalica za decu

Otkrijte Čaroliju Učenja Kroz Igru s Našom Drvenom Slagalicom za Decu!

Dizajnirana od visokokvalitetnog drveta, drvena slagalica za decu nudi trajnu radost i sigurnost za vaše najmlađe avanturiste. Unesite svet igre i učenja u svaki trenutak – naručite našu drvenu slagalicu i podstaknite razvoj vaših mališana na kreativan i vesel način!

Zabava i učenje stopljeni u jedno uz našu drvenu slagalicu! Sa šarenim oblicima, živopisnim bojama i interaktivnim mogućnostima, ova slagalica je više od igračke – to je putovanje u svet maštovitog razvoja vaših mališana.

🎨 Kreativni Oblici: Od šarmantnih životinja do vratolomnih vozila, svaki deo slagalice oživljava maštovite svetove.

🌈 Živahne Boje: Razigrane boje privlače pažnju i čine učenje još veselijim.

🚗 Uspravna Zabava: Svaki oblik može se uspraviti, stvarajući simpatične ukrase kada se slagalica složi. Vaši mali umetnici će biti oduševljeni!

📚 Obrazovanje Kroz Igru: Sa označenim brojevima i slovima, ova slagalica podstiče razvoj logike i motoričkih veština dok mališani istražuju.

 

slon

Učenje i Igranje sa Drvenom Slagalicom za Decu!

U svetu igračaka, drvene slagalice predstavljaju neprevaziđenu magiju za najmlađe avanturiste. Ako tražite idealan poklon koji će oduševiti vaše mališane ili one dragocene mališane u vašem okruženju, Drvena Slagalica za Decu je pravi izbor koji će unaprediti svet njihove maštovite igre.

Ova slagalica donosi neodoljivu kombinaciju raznolikih oblika koje deca obožavaju – šarene životinje i uzbudljiva vozila. Sjajne i privlačne boje čine svaki oblik još privlačnijim, inspirišući mališane da se upuste u avanturu sklapanja slagalice. Kada posao završe, svaki oblik može se uspraviti, pretvarajući slagalicu u šarmantan ukras koji će krasiti dečju policu.

Izrađena od visokokvalitetnog drveta, svaka puzla na sebi nosi oznaku broja s jedne strane i slova s druge strane. Ovaj pametan pristup učenju omogućava deci da se igraju i razvijaju logičko razmišljanje, motoričke veštine i kreativnost kroz nezaboravnu igru.

Dimenzije table na kojoj dolazi slagalica su savršene za malene ruke i oči, s dužinom od 21,2 cm i visinom od 10,3 cm. Ova igračka ne samo da garantuje zabavu, već i dugotrajnost zahvaljujući pažljivo odabranim materijalima.

drvena slagalica za decu 5

Drvena Slagalica za Decu je ne samo poklon za određen uzrast, već i za sve polove, jer učenje i igra nemaju granica. Ovo je idealan poklon koji će ozariti osmeh na licima vaših mališana, bilo da je rođendan, praznik ili bilo koji poseban trenutak. Otkrijte radost učenja kroz igru s ovom neodoljivom drvenom slagalicom!

Drvena slagalica za decu – zašto odabrati?

Pogledajte i druge igračke iz naše kolekcije – Drvene igračke za decu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Drvena slagalica za decu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *