Drvene igracke za decu

3,490.00рсд

Drvene igračke za decu su više od jednostavnih predmeta zabave; one su alat za razvoj i učenje. Njihova prirodna tekstura i dugotrajnost čine ih izuzetno popularnim među roditeljima koji žele pružiti deci igračke koje podstiču razvoj.

Nema na stanju

Drvene igracke za decu – Edukativni drveni kamion

Drvene igračke su više od jednostavnih predmeta zabave; one su alat za razvoj i učenje. Njihova prirodna tekstura i dugotrajnost čine ih izuzetno popularnim među roditeljima koji žele pružiti deci igračke koje podstiču razvoj. Kroz različite oblike, boje i interaktivne elemente, drvene igračke inspirišu maštovitu igru, pomažući deci da razvijaju fine motoričke veštine, uče brojeve, slova i oblike, i istražuju svet oko sebe na kreativan način. Osim toga, odabirom drvenih igračaka podržavate i održivost, pridonoseći stvaranju zdravijeg i ekološki odgovornijeg okruženja za buduće generacije.

Drvene Igračke za Decu: Unesite Kreativnost i Edukaciju u Igru

U našem izboru drvenih igračaka za decu, kombinujemo zabavu i edukaciju kako bismo stvorili igračke koje inspirišu kreativnost i podržavaju razvoj mališana.

Drvene igracke za decu 2

Zašto Drvene Igračke?

 1. Bezbednost i Prirodnost: Drvo je prirodan materijal, bezbedan za igru, dok drvene igračke imaju dug vek trajanja.
 2. Razvoj Fine Motorike: Drvene igračke podstiču fine motoričke veštine kroz manipulaciju i interakciju sa delovima igračke.
 3. Edukativne Komponente: Naše drvene igračke integrišu edukativne elemente, pomažući deci u učenju brojeva, slova, oblika i drugih važnih veština.
 4. Estetski Dizajn: Obojene veselim bojama, naše igračke stimulišu vizuelno prepoznavanje i razvijaju sposobnost razlikovanja boja.

Benefiti Drvenih Igračaka:

 • Kreativnost i Imaginacija: Drvene igračke podstiču maštovitu igru i razvoj kreativnosti kod dece.
 • Igra koja Uči: Integracija obrazovnih elemenata olakšava učenje kroz igru, podstičući radoznalost.
 • Ekološka Svest: Odabir drvenih igračaka podržava održivost i smanjenje upotrebe plastike.

Naša Široka Ponuda Drvenih Igračaka:

 • Edukativni Blokovi: Brojevi, slova i oblici na drvenim blokovima pružaju osnovu za učenje.
 • Drveni Kamiončići: Multifunkcionalni kamiončići koji kombinuju igru ubacivanja s raznim obrazovnim aktivnostima.
 • Drvene Puzzle: Raznovrsne drvene slagalice koje podstiču logičko razmišljanje i rešavanje problema.
 • Kreativni Setovi za Bojenje: Drveni setovi sa bojama koji razvijaju veštine preciznosti i estetskog izražavanja.

Za Poklon koji Podstiče Razvoj: Izaberite drvene igračke za decu koje ne samo da pružaju zabavu već i podržavaju rast, razvoj i učenje vaših mališana. Drvo je materijal koji traje, pružajući dugotrajnu radost i obilje prednosti.

Edukativni drveni kamion

Putovanje Kroz Znanje i Zabavu s Multifunkcionalnim Drvenim Kamiončićem!

Zamislite svet u kojem je učenje istovremeno i uzbudljivo i kreativno! Multifunkcionalni drveni kamiončić je vaš idealan saputnik u ovoj čarobnoj avanturi. Ova edukativna igračka postala je sinonim za beskrajnu radost kod vaših malenih istraživača, uvek spremnih za nova otkrića.

Drvene igracke za decu 1

Ovaj drveni kamion odiše živopisnim bojama koje privlače pažnju, a svaka igra s njim je jedinstvena avantura. Nudi bezbrojne različite aktivnosti koje će vaši mališani obožavati, osvajajući njihovu pažnju i inspirišući ih na učenje kroz igru.

S strane kamiončića otvaraju se šareni prozori u obliku vozila, unoseći dodatnu dimenziju u igru. Figurice različitih prevoznih sredstava postavljene su tako da mali vozači moraju usmeriti svoju pažnju na pravilan oblik otvora i oblik same figure. Na taj način, deca će neprimetno usvojiti osnovne oblike i razvijati svoje fine motoričke veštine.

Uz dodatak žičane staze nepravilnog oblika, deca će uživati u „vožnji“ oblicima, dok će nacrtana staza podsticati maštovite priče o avanturama. Drvene kartice s nazivima prevoznih sredstava na engleskom jeziku dodatno će obogatiti rečnik vaših malih putnika.

Drvene igracke za decu 3

Na prednjem delu kamiona, okrećuće se kuglice s brojevima i računskim operacijama, dok je ispod smeštena mini računaljka. Ova interaktivna igračka nije samo izvor zabave, već i odličan pomoćnik u učenju brojeva i osnovnih računskih operacija.

Drvene igracke za decu 6

Ova vesela i edukativna igračka raste zajedno s vašim mališanima, pružajući im različite izazove i radosti u različitim fazama odrastanja. Dakle, ukoliko razmišljate o idealnom poklonu za dečaka ili devojčicu, ovaj drveni kamiončić je savršen izbor koji će unaprediti svet njihove maštovite igre. Neka učenje bude avantura s osmehom na licu!

Pogledajte i druge igračke iz naše kolekcije – Drvene igračke za decu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Drvene igracke za decu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *