- 30%

Jastuk za noge i kolena

1,590.00рсд

Za bolji i kvalitetniji san

Sve što Vam je potrebno da se rešite problema sa lošim snom i poboljšate isti.

Rešite se bolova u leđima, povratite svežinu i vitalnost Vašem telu

Nema na stanju

Otklonite bolove u leđima i ispravite držanje

Rešite problem krive kičme i bolova u leđima koji se javljaju usled konstantnog sedenja i nedovoljne (nikakve) fizičke aktivnosti!
care 1

Eliminiše bolove u leđima

Gotovo svaki čovek se svakodnevno susreće sa ovim problemom koji se jednostavno može rešiti pravilnim spavanjem uz kvalitetan jastuk!

spine

Ispravlja kičmu i podupire kukove

Stavljajući jastuk između nogu, vaše telo se tokom spavanja namešta u prirodnu poziciju koja ne dovodi do krivljenja kičme i bolova u nogama!

sleep

Poboljšava san

Spavajte podjednako dobro i udobno na leđima, boku ili stomaku! Nećete ni osetiti jastuk u toku noći, a omogući će vam savršen san!

tick 3

Savršeno prilagodljiv vašim oblinama

Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

 

Savršeno prilagodljiv vašim oblinama – jastuk za noge i kolena

Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

Poboljšajte kvalitet sna
Imate problema sa spavanjem i lošim snom? Sve što vam je potrebno da biste popravili svoje stanje jeste mekan kvalitetan jastuk od memorijske pene!

Jastuk za noge i kolena

RASHLAĐUJUĆI EFEKAT

Zbog specijalnog materijala od koga je napravljen, vazduh prolazi kroz njega, vrši se ventilacija i on se ne zagreva u toku noći! Idealan za leto!

Jastuk za noge

LAKO SE ODRŽAVA

Navlaka u kojoj je smešten jastuk se može skinuti i oprati u mašini bez problema, a rok upotrebe je neograničen!

Jastuk za noge jysk

LAKA UPOTREBA

Jednostavno postavite jastuk između nogu i smestite se u najudobniji položaj! Možete se neometano okretati i pomerati, jastuk će ostati na mestu!

Svoj posao pretežno obavljate u sedećem položaju, fizička aktivnost vam je na najnižem nivou, a bolovi u leđima, vratu i nogama se pogoršavaju svakog dana? Razlog zbog koga vam se ovo dešava, pored nedovoljne fizičke aktivnosti, je i nepravilno spavanje zbog čega se budite umorniji i sa jačim bolovima nego kada ste legli! Korišćenjem jastuka od memorijske pene koji postavljate između nogu, dajete potporu svom telu i vratu i smanjujete njihovu napetost, zbog čega su rezultati upotrebe vidljivi gotovo nakon prvog spavanja!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Zalihe ograničene, poručite vaš jastuk za noge i kolena još danas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za noge i kolena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *