Jastuk za noge i kolena

1,590.00рсд

Za bolji i kvalitetniji san

Sve što Vam je potrebno da se rešite problema sa lošim snom i poboljšate isti.

Rešite se bolova u leđima, povratite svežinu i vitalnost Vašem telu

Nema na stanju

Otklonite bolove u leđima i ispravite držanje

Rešite problem krive kičme i bolova u leđima koji se javljaju usled konstantnog sedenja i nedovoljne (nikakve) fizičke aktivnosti!

Eliminiše bolove u leđima

Gotovo svaki čovek se svakodnevno susreće sa ovim problemom koji se jednostavno može rešiti pravilnim spavanjem uz kvalitetan jastuk!

Ispravlja kičmu i podupire kukove

Stavljajući jastuk između nogu, vaše telo se tokom spavanja namešta u prirodnu poziciju koja ne dovodi do krivljenja kičme i bolova u nogama!

Poboljšava san

Spavajte podjednako dobro i udobno na leđima, boku ili stomaku! Nećete ni osetiti jastuk u toku noći, a omogući će vam savršen san!

Savršeno prilagodljiv vašim oblinama

Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

Savršeno prilagodljiv vašim oblinama – jastuk za noge i kolena

Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

Poboljšajte kvalitet sna
Imate problema sa spavanjem i lošim snom? Sve što vam je potrebno da biste popravili svoje stanje jeste mekan kvalitetan jastuk od memorijske pene!

RASHLAĐUJUĆI EFEKAT

Zbog specijalnog materijala od koga je napravljen, vazduh prolazi kroz njega, vrši se ventilacija i on se ne zagreva u toku noći! Idealan za leto!

LAKO SE ODRŽAVA

Navlaka u kojoj je smešten jastuk se može skinuti i oprati u mašini bez problema, a rok upotrebe je neograničen!

LAKA UPOTREBA

Jednostavno postavite jastuk između nogu i smestite se u najudobniji položaj! Možete se neometano okretati i pomerati, jastuk će ostati na mestu!

Svoj posao pretežno obavljate u sedećem položaju, fizička aktivnost vam je na najnižem nivou, a bolovi u leđima, vratu i nogama se pogoršavaju svakog dana? Razlog zbog koga vam se ovo dešava, pored nedovoljne fizičke aktivnosti, je i nepravilno spavanje zbog čega se budite umorniji i sa jačim bolovima nego kada ste legli! Korišćenjem jastuka od memorijske pene koji postavljate između nogu, dajete potporu svom telu i vratu i smanjujete njihovu napetost, zbog čega su rezultati upotrebe vidljivi gotovo nakon prvog spavanja!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Zalihe ograničene, poručite vaš jastuk za noge i kolena još danas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za noge i kolena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *