- 24%

Jastuk za sedenje za kicmu

2,490.00рсд

Ponuda važi od 24.01.2024. do 24.02.2024.

Osećate bol u ledjima zbog dugotrajnog i napornog konstantnog sedenja u kancelariji ili automobilima?
Sada konačno možete da se opustite jer vam nudimo ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene.

Preporučuje se svima koji su prinuđeni da provode mnogo vremena u sedećem položaju za radnim stolom, računarom, volanom i slično.Može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu.

Dostupnost: na stanju

Jastuk za sedenje za kicmu

Ortopedski jastuk za sedenje idealno rešenje za sve one čiji posao zahteva dugotrajno sedenje. Verovatno vam se nekada desilo da se ukočite od predugog sedenja bilo da ste na poslu, u autu ili kod kuće. Bol u leđima i osećaj da vam trne celo telo niti su prijatni ni zanemarljivi, pogotovo ako iz nekog razloga veći deo dana provodite u sedećem položaju. Umesto da tragate za udobnijim nameštajem ili kancelarijskom foteljom, imate priliku da isprobate nešto sasvim novo i veoma korisno – ortopedski jastuk za sedenje od specijalne memorijske pene. Sa ovim fenomenalnim jastukom zaboravićete ne umor, osećaj trnjenja i ukočenosti ma gde da sedite.

Jastuk za Sedenje za Kičmu – Udobnost i Pravilno Držanje

Svima koji provode znatan deo dana u sedećem položaju preporučujemo ortopedski jastuk od posebne memorijske pene, posebno dizajniran za podršku kičmi. Ovaj jastuk ne samo da pruža udobnost tokom dugotrajnog sedenja, već i aktivno doprinosi održavanju pravilnog držanja, čime se umanjuju potencijalne posledice na kičmu u budućnosti.

ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene

Naš ortopedski jastuk je osmišljen da vam omogući ne samo prijatnije sedenje već i da održava pravilnu posturu tokom dužeg perioda sedenja. Mekan je baš onoliko koliko treba da bude, a memorijska pena prilagođava se vašem telu, pružajući podršku tamo gde je najpotrebnija. Ovaj jastuk pomaže da održite pravilan položaj kičme, smanjujući bolove koje možete osećati nakon dugog perioda provedenog na stolici.

Jastuk za sedenje za kicmu 1 1

Ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene je idealan za sve vrste sedišta, uključujući kancelarijske stolice, obične stolice, fotelje, pa čak i sedišta u automobilima i kamionima. Zbog toga je izuzetno koristan za one koji provode mnogo vremena sedeći na poslu u kancelariji ili profesionalnim vozačima.

Dodatna praktičnost ovog jastuka ogleda se u njegovoj laganoj konstrukciji i ručki u sredini, čime se olakšava prenos gde god da krenete. Takođe, njegova navlaka se lako skida i pere, pružajući vam mogućnost održavanja higijene sa minimalnim naporom.

Ne dozvolite da bolovi u leđima kvare kvalitet vašeg života. Ako provodite dugo vreme sedeći, ne propustite priliku da sebi obezbedite ovaj visokokvalitetni ortopedski jastuk od posebne memorijske pene, jer je vaša udobnost i podrška kičmi od suštinskog značaja.

Pozitivan uticaj memorijske pene

Tajna našeg ortopedskog jastuka jeste u specijalnoj memorijskoj peni koja najpozitivnije deluje na ljudsko telo. Njena jedinstvena struktura prilagođava se telu i njegovoj težini, a kada pritisak nestane, ona se polako vraća u svoj prvobitni oblik. Dakle, podloga je mekana pa je i sedenje na ovom jastuku pravo uživanje.

Pravilan položaj tela

Osećaj udobnosti jeste bitan, ali prednost memorijske pene od koje je napravljen jastuk krije se i u pravilnom držanju tela. O tome koliko je važan položaj tela tokom sedenja, spavanja ili hodanja ne treba puno govoriti. Međutim, kada uzmemo u obzir sve savete fizijatara kako držati telo tokom sedenja, shvatićemo da nije baš jednostavno primeniti sve to u praksi. Upravo u tome pomaže ovaj jastuk i zato je nezamenjiv kada je rešavanje ovog problema u pitanju.

ortopedski jastuk od specijalne memorijske pene 2

Jastuk bez kojeg više ni dva minuta nećete sedeti a evo i zbog čega

Ortopedski jastuk za sedenje od memorijske pene ima mnoge prednosti, posebno za ljude koji imaju problema sa spavanjem ili bolovima u vratu, leđima ili drugim delovima tela. Evo nekoliko glavnih prednosti našeg proizvoda:

Pogodan je za sve stolice i sedišta

Kad jednom osetite udobnost našeg jastuka, poželećete da ga imate apsolutno svuda, ali najpre kod kuće i na poslu. A to je moguće, jer je jastuk dizajniran tako da se uklapa gde god da ga stavite – na stolice u kući ili na kancelarijsku fotelju, kao i u auto-sedište. Zahvaljujući ručki koja se nalazi na sredini jastuka lako je prenosiv pa ga možete ‘šetati’ bukvalno svuda. Najviše će vam koristiti na onim mestima gde inače dugo sedite, ali na jastuku možete uživati i dok gledate seriju, ćaskate sa prijateljima, spremate ručak – ukratko, kad god želite maksimalnu udobnost.

 

Zaboravite na nepravilno držanje, bol u kičmi i neudobnost prilikom dugog sedenja!

Jastuk za pravilno sedenje sačuvaće Vas od ozbiljnijih zdravstvenih problema uzrokovanih nepravilnim držanjem, koje je posebno izraženo prilikom sedenja!

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za sedenje za kicmu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *