Pametni korektor za leđa sa senzorom

2,190.00рсд

Popravite držanje tela!

Nešto potpuno novo kod nas – korektor za leđa kom jednostavno nećete moći da se „suprodstavite“ i koji vas svojim vibrirajućim signalima opominje da držite leđa pravilno. Genijalno, zar ne?

Ovo je revolucionarni proizvod koji za razliku od brojnih drugih koje možete da „varate“ i da se opirete položaju u koji vas stavljaju ne možete da prevarite – pametan je! Ovaj specijalni korektor svoju jedinstvenost duguje senzoru koji ima na leđima! Na prvu loptu izgleda sasvim obično: ima mekane udobne trake koje idu preko ramena i vuku ramena nazad. Međutim, središnji deo na leđima nije običan – u pitanju je senzor!

Ovaj inovativni dizajn korektora držanja ima podsetnik u vidu vibriranja da se ispravite! Meri ugao pod kojim se nalazite i vibrira da Vas obavesti da ste se iskrivili. Pomoći će Vam u rešavanju loših navika, bolova u leđima i vratu. Predlaže se da se korektor nosi 2 sata svaki dan. 21 dan je potreban da se stvori navika, nakon 90 dana Vam već neće biti potreban! Ima litijumsku bateriju od 500mAh i može da se koristi do 15 dana nakon samo 2 sata punjenja, puni se putem USB kabla. Ima lampicu koja je indikator baterije. Crveno znači da se puni, plavo znači da je puna.

Već danas se naoružajte protiv lošeg držanja i problema u budućnosti!

Ispravite kičmu

Ukoliko ste zbog prirode posla ili fizičke neaktivnosti iskrivili kičmu i hodate pogrbljeno, krajnje je vreme da to popravite pomoću pojasa!

A5 2

Rešite se bolova

Nepravilan i neprirodan položaj tela uzrokuju velike bolove i nemogućnost sedenja duže od par minuta. Zahvaljujući ovom izumu, oslobodite se nelagodnosti!

A3 2

Pametni senzor

Onog trenutka kada počnete da krivite vrat ili leđa. senzor će se aktivirati i započeće vibracija koja Vas obaveštava da se vratite u prvobitni položaj.

Nevidljiv ispod odeće

Odlična stvar je što pojas možete nositi tokom celog dana nezavisno od odeće, jer je potpuno nevidljiv ispod bluze, košulje ili dukserice.

 

Povećajte samopouzdanje

Hodajte uspravno i gledajte ispred sebe, poboljšajte svoje samopouzdanje i zdravlje zahvaljujući ovom magičnom pojasu!

 

Čemu senzor služi? Naime, on vrši nadzor položaja leđa. Kada primeti da su leđa savijena više nego što bi trebalo da budu, on vibrira i tiho se oglašava i time vas podseća da treba da ispravite leđa, da treba da se vratite u pravilan položaj. Vibriranje nije ni bolno ni neprijatno. Svrha nije stvaranje nelagodnosti koja će vas naterati da se ispravite, već je senzor tu da vas opomene da ste se „opustili“.
Trake koje prelaze preko ramena su od mekog prijatnog materijala čija se dužina može podesiti, te tako odgovara i deci i odraslima, i muškarcima  ženama. Na njemu je i kopča koja sprečava da se trake klizaju i spadaju sa ramena. Korektor ima jedno jedino dugme i možete samostalno aktivirati senzor bez ičije pomoći i bilo kakvog uputstva.
Prema istraživanjima koja su sprovedena sa ispitanicima koji su nosili ovaj korektor sa senzorom, nošenje samo 2 sata dnevno ovog korektora u roku od samo 3 nedelje donelo je primetno poboljšanje.
Kako se puni baterija senzora? Preko USB kabla koji se dobija u pakovanju. Za 1 dan nošenja korektor je dovoljno puniti 3-4 sata.
SAVET: Ako primetite da korektor nije dovoljno osetljiv na savijanje leđa, zategnite kaiševe na ramenima. Ako je previše osetljiv i vibrira čak i kada se ne savijete previše, onda kaiševe otpustite.

Požurite da se konačno oslobodite bola u leđima usled nepravilnog držanja na vrlo prijatan način.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pametni korektor za leđa sa senzorom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *