Laser bond 5 second fix olovka

690.00рсд

Potreban Vam je pouzdan proizvod na poslu, kod kuće ili u prirodi za spajanje, lepljenje i popravku plastičnih, drvenih, staklenih ili metalnih proizvoda? Laser bond 5 second fix olovka je savršeno rešenje za vas!

Nema na stanju

Laser bond 5 second fix olovka

 

Potreban Vam je pouzdan proizvod na poslu, kod kuće ili u prirodi za spajanje, lepljenje i popravku plastičnih, drvenih, staklenih ili metalnih proizvoda?

 

Imamo savršeno rešenje za Vas!

 

 

U pitanju je potpuno revolucionarno otkriće u vidu Laser bond 5 second fix alatke koja je vrlo praktična, jednostavna za upotrebu i efikasna kada je popravka najrazličitije palate stvari u pitanju.

 

 

Ukoliko niste vešti sa aparatom za lemljenje i drugim komplikovanim alatima, Laser bond 5 secon fix ce Vam se itekako svideti! Uz ovaj neponovljivi aparat za zavarivanje u svega nekoliko sekundi možete da popravite polomljen okvir od Vaših naočara, dečije igračke, Vaš nakit, ručke kožnih torbi, staklene čaše za vino, pa čak i kablove za vuču automobila! Neverovatno zar ne!

 

 

Svojstva Laser bond 5 second fix alatke su toliko moćna da više nikad nećete poželeti da koristite druge proizvode za lepljenje, zavarivanje i popravku pokidanih i polomljenih predmeta u Vašem okruženju. Zahvaljujući UV svetlu koji se nalazi na jednom kraju ove magične olovke za zavarivanje moći ćete brzo i lako da vratite u pređašnje stanje sve proizvode koji su usled loma izgubili svoju funkcionalnost.

 

Popravljene proizvode ćete nakon upotrebe Laser bond 5 second fix alatke moći da prefarbate, prelakirate i iskoristite na način na koji Vama odgovara.

 

Laser bond 5 second fix olovka

Toliko je laka za korišćenje da nećete moći da zamislite popravku u Vašem domu ili van njega bez ove moćne sprave!

 

Težina: 4g

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Laser bond 5 second fix sprave!

 

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Laser bond 5 second fix.

 

UPOZORENJE: Izbegavajte kontakt sa očima i kožom. Ne udišite isparenje. Ako dođe u kontakt sa očima ili kožom, isperite mlakom vodom, a potom se obratite lekaru. Ako progutate sadržinu olovke, dobro isperite usta i posetite lekara. Držati van domašaja dece.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Laser bond 5 second fix olovka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *