Magnetni ulošci za stopala – 5 top prednosti

990.00рсд

Poboljšajte opšte stanje svog organizma korišćenjem originalnih magnetno-akupresurnih uložaka za obuću. Dobrodošli su celom organizmu, pospešuju cirkulaciju, smanjuju i eliminišu neprijatne bolove u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi.

Dostupnost: na stanju

Univerzalni akupresurni i magnetni ulošci za stopala

Univerzalni magnetni ulošci za stopala koji će vam olakšati kretanje, bolove u nogama i stopalima, a samim tim i držanje.

Neprijatni bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Nije važno da li je obuća kvalitetna i udobna, imate ravna stopala, čukljeve ili neke druge deformitete stopala – uz pomoć ovih magnetnih uložaka džanje tela postaje idealno, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje.
Pred Vama su izvanredni akupresurni i  magnetni ulošci za stopala, a ono što ih čini još primamljivijim je popust koji možete da iskoristite već sada!

 

magnetni ulosci za stopala

 

Magneti postavljeni unutar uloška deluju svojim magnetnim poljem, a pritiskom težine tela na magnet ujedno se vrši i akupresura na određene tačke na tabanu. Na ovaj način se masira taban i pospešuje cirkulacija. Magneti koji se nalaze u ulošku su zaobljeni, glatki i bez oštrih ivica, tako da ćete noseći ove uloške jedino osetiti udobnost.

 

Održavanje magnetnih uložaka je vrlo lako: peru se po potrebi pod mlazom mlake vode uz pomoć sapuna, a suše na vazduhu.
Akupresurni i magnetni ulošci za stopala deluju:
– Kod problema sa ravnim tabanima i kod bola u stopalima i nogama
– Čuvaju kičmu
– Poboljšavaju perifernu cirkulaciju
– Telo se postavlja u pravilan položaj
– Pomažu ljudima koji mnogo hodaju ili stoje
– Otklanjaju bolove u zglobovima

 

Magnetni ulošci za stopala

 

Na definisanim pozicijama na tabanima nalaze se refleksne zone za mnoge unutrašnje organe. Masažom i pritiskanjem istih, u značajnoj meri možemo da unapredimo opšte stanje našeg organizma.

Rešite već danas sve svoje probleme sa stopalima i kičmom po neverovatno niskoj ceni. Poručite već danas Vaš par magnetnih i akupresurnih uložaka!

5 TOP razloga za kupovinu MAGNETNIH I AKUPRESURNIH ULOŽAKA

• Sva vaša obuća postaje udobna sa njima
• Podstiču cirkulaciju
• Masiraju ključne tačke na stopalu
• Hod bez bola
• Odgovaraju svakom tipu obuće
Za zdrava i negovana stopala pogledajte ponudu.

Par magnetnih uložaka za obuću sa magnetnim i akupresurnim dejstvom – Magnetni ulošci za stopala i bolju cirkulaciju masiraju vaša stopala dok hodate.

  • Elastični materijal sa izbočinama za masažu stopala i posebno raspoređenim magnetima koji stvaranjem laganog magnetnog polja deluju na biološki aktivne tačke stopala;magnetni uslosci
  • pomažu kod viška kilograma, problema izazvanih ravnim stopalima, čukljevima ili drugim deformitetima stopala, loše cirkulacije, bolova u zglobovima, stresa, nesanice;
  • Smanjuju problem i čuvaju kičmu;
  • Postavljaju telo u anatomski položaj;
  • Omogućavaju dugotrajnu akupresuru tabana;
  • Stimulišu rad unutrašnjih organa;
  • Veličina: univerzalna – opsećanjem viška uloška makazama prilagodljivi su svakom stopalu;
  • Svi magneti su zaobljeni, glatki i bez oštrih ivica, za potpunu udobnost;
  • Ulošci se mogu prati mlakom vodom i sapunom, nakon pranja osušiti ih prirodnim putem.

Stopala i gležnjevi su najopterećeniji deo tela – trpe konstantan pritisak od težine tela, dugo stajanje, kao i prekid cirkulcije usled dugog sedenja.

Sa godinama, problem se još više uvećava i može doći do proširenih odnosno varikoznih vena i kapilara, kao i gomilanja tečnosti oko kolena i gležnjeva. Tokom vrućih letnjih dana, osećaj težine i bola u nogama može biti još veći.

Na stopalima se nalaze zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70.000 nervnih završetaka.

Masažom stopala, odnosno stimulacijom određenih tačaka na stopalima, mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.

Masaža se pokazala kao veoma delotvorna u lečenju učestalih glavobolja, sportskih povreda, problema sa kičmom, menstrualnih tegoba…

Masaža stopala preporučuje se i onda kada nemate nikakvih zdravstvenih tegoba, jer je veoma prijatna, ali i poboljšava rad svih organa u telu, koncentraciju, oslobađa od napetosti i čini Vas produktivnijim.

Masaža stopala opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnetni ulošci za stopala – 5 top prednosti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *