- 34%

Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture

2,490.00рсд

Ponuda važi od 02.03.2023. do 02.04.2024.

Vreme je da popravite držanje za kvalitetniji život

Više nikada nećete osetiti bol u leđima ili vratu nakon što stavite ovaj pojas na leđa i ispravite držanje.

Dostupnost: na stanju

Kategorija: Oznaka:

Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture

Da li imate problema sa lošim držanjem i bolovima u vratu, ramenima i leđima? Sedite li satima zgrčeni ispred računara?

Ako su vaša leđa svakodnevno izložena naporu i primorani ste da ih držite u nepravilnom položaju, ako zbog toga trpite bolove i često ste ukočeni, onda je pojas za leđa sa magnetima idealno rešenje za vaše probleme.

Poboljšajte svoje zdravlje i svakodnevncu i otkrijte kakav je osećaj dobrog držanja tela! Ne samo da ćete otkloniti napetost i bolove, u uspravnom položaju izgledaćete samopouzdano, zdravo i mlađe.Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture

Pravilno držanje je neophodno za zdrav život

Loše držanje može da izazove probleme sa cirkulacijom, disanjem i varenjem

Nema ništa gore od bolova u leđima kada nešto treba da se odradi. Ono je često izazvano lošim držanjem na koje ne obraćamo pažnju. Ukoliko dugo sedite ili stojite u jednom položaju a ne obraćate pažnju na držanje, dozvolite pojasu da pazi na vas.

Ovaj genijalni pojas efikasan je zahvaljujući magnetima koje ima u sebi. Ima ih duž kičme, na ramenima, u lumbalnom delu i na stomaku. Oni efikasno ublažavaju i u potpunosti otklanjaju bolove u navedenim regijama bilo da su oni izazvani dugim sedenjem, stajanjem, fizičkim naporima ili zahtevnim sportskim aktivnostima.
Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture 3
Pojas za leđa sa magnetima koji će vas rešiti bolova koje već dugo trpite odgovara i muškarcima i ženama različite građe. Izuzetno je udoban i ultratanak tako da ga možete nositi ispod odeće i niko neće ni primetiti da je tu, pa čak i ako preko njega obučete usku odeću.
Za postizanje maksimalnih rezultata, za vraćenje kičme u pravilan položaj i eliminisanje bolova u leđima, preporučeno je nošenje do 4 sata dnevno.
VAŽNO: S obzirom na prisustvo magneta, ovaj pojas ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite ovaj ultraefikasan magnetni pojas i zauvek se oslobodite bolova u leđima!
5 TOP razloga za kupovinu pojasa sa magnetima
• Drži vaše telo u ispravnom položaju
• Eliminiše bol
• Nevidljiv je ispod odeće
• U njemu koža diše
• Poboljšava pokretljivost

 

Pružite svojim leđima pravi užitak, jer ona to zaslužuju nakon toliko godina nepravilnog držanja, savijanja i bolova – priuštite im steznik sa kojim ćete ih držati pravilno i sa kojim će vam biti ugodno svakog momenta nošenja.

Nikada više iskrivljeni

Pojas će postaviti vaša leđa u pravilan položaj, a zatim će terati vaše mišiće da taj položaj zapamte, kako biste ostali ispravljeni što duže.

Nema više bolova

Kako vam se držanje poboljšava, tako će bolovi u vratu, ramenima i leđima koje uzorkuje nestati.

 

Nećete ga ni osetiti

Lagan materijal napravljen da ne upija mirise će obezbediti da ga nosite svaki dan.

Posture pojas za ispravljanje kičme.

Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture 1

 

Pojas poboljšava:

  • Cirkulaciju;
  • Ublažava bolove u leđima, kukovima i trbuhu;
  • Trenutno poboljšava vaše stanje;
  • Vaša će kičma biti u pravilnom položaju tokom celog dana.
Kaiševi povlače ramena unazad i na taj način i vrat i kičma se vraćaju u pravilan položaj. Veoma je jednostavan za korišćenje i ne izaziva osećaj neprijatnosti tokom nošenja.
Pojas za leđa je fantastičan proizvod kojim ćete rešiti problem nepravilnog položaja vaših leđa usled čega vas neminovno zaboli vrat, leđa ili ramena. Veoma je prilagodljiv i nevidljiv u koliko ga nosite ispod odeće. Pojas za kicmu povlači ramena unazad, usled toga se i vrat postavlja u pravilan položaj, kao i kičma. Idealno i diskretno korišćenje prilikom višesatnog sedenja u kancelariji ili školi, pred računarom, za vreme vežbanja ili u stojećem položaju.

 

Vreme je da popravite držanje za kvalitetniji život

Više nikada nećete osetiti bol u leđima ili vratu nakon što stavite ovaj pojas na leđa i ispravite držanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Najpopularniji pojas za kicmu – Dr Posture“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *