Dron 998 Pro na daljinski

4,490.00рсд

Najnovija bespilotna letelica – DRON 998 PRO sa HD Duplom Kamerom, daljinskim upravljačem visoke preciznosti i torbicom, najbolji dron iz ponude za sve početnike.

Nema na stanju

Dron 998 Pro na daljinski sa 4k ultra hd kamerom –  najbolji dron za snimanje za početno iskustvo

Dron sa daljinskim upravljačem visoke preciznosti 998 PRO je opremljen sa duplom 720P/1080P/4K HD Wi-Fi kamerom za snimanje boljih fotografija i video zapisa iz vazduha. Sa FPV prenosom, može se posmatrati kretanje iz video zapisa uživo preko aplikacije za pametne telefone. Model 998 PRO je magično jednostavan za rukovanje. Jedan dodir na dugme za pokretanje/sletanje da bismo pokrenuli dron. Mogućnost održavanja drona na određenoj visini, što ga čini stabilnim, lakim za kontrolu i snimanje visokokvalitetnih snimaka.

dron 998 pro hd

Pogodan za avanturiste i ljubitelje tehnologije. Ovaj dron poseduje neverovatne funkcije. Lako prenosiv, male veličine i sa preklopnim rukama. 998 PRO je pogodan i za početnike. Dolazi sa praktičnom torbicom koja omogućava lak i jednostavan transport gde god nam je naš magični ljubimac potreban.

Dobra autonomija baterije (do 10 minuta leta uz pomoć jednog punjenja), HD kamera, 2 ekstra opcije za pravljenje trikova u letu, mogćnost povezivanja sa WI FI , APP, APK sistemom za snimanje slika i video zapisa su samo neke od prednosti koje ga izdvajaju iz ponude.

Dron se moze penjati, spuštati napred-nazad, okretati se za 360 stepeni. Sadrži LED svetla za noćno letenje.

dron za snimanje 2

Zašto je ovaj dron toliko poseban?

Dron je precizno napravljen, namenjen za jednostavno letenje i snimanje iz vazduha. Njegovo sklopivo kućište i mala težina čine ga idealnim izborom za snimanje neodoljivih kadrova kao i za odličnu zabavu.

Jednostavan je za upravljanje, pun vrhunske tehnologije i omogućuva snimanje video zapisa HD kvaliteta. Sve je više ljudi u svetu počelo koristiti ovaj dron te su njihove slike i snimci zaista impresivni.

 

Vrhunske Karakteristike Za Početnike!

 

 • Sa sklopivim rukama, male veličine, lak za nošenje.
 • Sa funkcijom režima zadržavanja visine obezbeđuje stabilan let.
 • Sa WiFi funkcijom može se povezati sa APP, APK sistemom za snimanje slika, video zapisa, prenos u realnom vremenu preko slike kamere telefona.
 • Sa HD duplom širokougaonom kamerom daje slike i video zapise visoke definicije širokog spektra.
 • Sa režimom bez glave, nema potrebe za podešavanje položaja drona pre poletanja.
 • Funkcija sa jednim tasterom za vraćanje olakšava pronalaženje puta do kuće.
 • Tehnologija od 2,4 GHz usvaja zaštitu od smetnji.
 • 4 kanala obezbeđuju akcije kao što su poletanje, spuštanje, kretanje napred i nazad, letenje ulevo i udesno, kao i okretanje za 360°.
 • 6-osni žiroskop koji pruža stabilnije letenje i olakšava kontrolu.
 • Ima 3 nivoa brzine leta za prebacivanje za zabavnije i uzbudljivije iskustvo.
 • Dron je napravljen od visokokvalitetne inženjerske plastike, visoke čvrstoće, otporne, lagane i izdržljive za dug životni vek i dobre performanse.
 • Dron 998 dolazi sa praktičnom torbicom za jednostavan i lak transport.

dron za snimanje 7

Kako funkcioniše ovaj dron?

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za decu i odrasle te ne zahteva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobilni telefon ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron. Kada je dron u vazduhu, njime se upravlja uz pomoć ugrađene kamere te se u bilo kom trenutku mogu stvarati fotografije ili video snimci.

Specifikacije:

Model: Dron 998 sa kamerom
Karakteristike: Daljinski upravljač
Materijal: Metal, Plastika
Daljinski upravljač: Da
Daljinsko rastojanje: Do 100m
Dimenzije: 12,5 x 7,5 x 5cm
Izvor napajanja: Električni
Vreme punjenja: Oko 60-70 min
Motor: Motor sa četkicom
Baterija kontrolera: 3 x 1,5 AA baterije
Kontrolni kanali: 4 kanala
Vreme leta: Oko 10 min
Uzrast: Za početnike i profesionalce

Sadržaj paketa:

DRON 998;
Daljinski upravljač;
Komplet baterija;
USB kabl za punjenje;
Torbica;
Rezervni delovi;
Uputstvo za upotrebu.

Za upravljanje dronom se koristi daljinski upravljač ili aplikacija na telefonu. Napravite jedistvene i unikatne snimke iz pticije perspektive. Dron je sklopiv, tako da ga možete poneti bilo gde, na putovanja, na odmor ili na izlete i ovako ovekovečite svoje avanture vrhunskim HD snimcima.

 Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Drone 998 Pro je kvalitetan, prenosiv, pogodan i za početnike, ima odličnu kameru, napredne funkcije leta i sve to uz nenadmašnu cenu. U poređenju s ostalim dronovima koje smo imali na testu, Drone 998 Pro nudi daleko najveću vrednost za novac.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dron 998 Pro na daljinski“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *