- 23%

Edukativne igracke za decu od 7 godina

1,990.00рсд

Ponuda važi od 24.02.2024. do 24.03.2024.

Edukativne igračke za decu od 7 godina pružaju sjajan način da učenje postane uzbudljivo iskustvo. 🎓🤹‍♂️ Raznolikost igračaka, poput puzzli, konstrukcija, igara sa slovima i brojevima, podstiče rast i razvoj intelektualnih, motoričkih i socijalnih veština. 🧩🚀 Kroz ove igre, deca ne samo da razvijaju kreativnost, već i unapređuju matematičke i jezičke veštine, dok istovremeno razvijaju strategijsko razmišljanje i rešavanje problema. 🧠💡 Edukativne igračke predstavljaju ne samo pouzdanu podršku u učenju, već i sredstvo za oblikovanje pozitivnog odnosa prema znanju i istraživanju. 🌟👧👦

Dostupnost: na stanju

Edukativne igracke za decu od 7 godina

Edukativne igračke za decu od 7 godina čine učenje ne samo zabavnim, već i efikasnim. 🎓🤹‍♂️ Ovaj ključni period razvoja deteta može se obogatiti igrom koja podstiče različite aspekte učenja.

Raznolikost edukativnih igračaka za sedmogodišnjake omogućava im da istraže i razvijaju svoje intelektualne, motoričke i socijalne veštine. Puzzle, konstrukcione igračke, igre sa slovima i brojevima – sve ove igračke igraju ključnu ulogu u oblikovanju rasta i razvoja dece. 🧩🚀

Edukativne igračke ne samo da podstiču kreativnost, već i olakšavaju razumevanje matematike, jezika i društvenih veština. Kroz igru, deca razvijaju strategijsko razmišljanje, rešavanje problema i jačaju svoju pažnju. 🧠💡

Dakle, ukoliko tražite idealan način da podržite razvoj svog sedmogodišnjaka, investiranje u edukativne igračke predstavlja pametan korak. Neka učenje bude inspirisano igrom, stvarajući nezaboravno iskustvo koje će negovati radoznalost i ljubav prema učenju. 🌟👧👦

Edukativne Igračke za Decu od 7 Godina: Drvena Kutija za Učenje Brojeva

Upoznajte Edukativni Svet Brojeva Kroz Igru

Drvena kutija za učenje brojeva predstavlja izuzetno edukativno iskustvo za dečake i devojčice uzrasta od 7 godina. Njena šarenila i privlačan dizajn čine učenje brojeva neodoljivo zabavnim.

Učenje Kroz Igru

Ova edukativna igračka nije samo kutija s brojevima; to je magični svet u kojem deca uče bez ikakvog napora. Kroz igru sa šarenim brojevima i znakovima, mališani ne samo da usvajaju matematičke veštine već i razvijaju ljubav prema učenju.

Sat u Obliku Puža: Učenje Vremena Na Zabavan Način

Jedna od posebnosti ove kutije je sat u obliku puža. Kroz pomeranje kazaljki, deca će lako naučiti da gledaju na sat i razumeju osnovne pojmove vremena. Polja ispod sata pružaju prostor za postavljanje brojeva, omogućavajući klincima da „napišu“ koliko je sati.

edukativne igracke za decu od 7 godine

Kreativna Eksplozija: Crna Tabla za Pisanje

Obratite kutiju, i otkrijte fascinantnu crnu tablu za pisanje! Pisanje kredom po tabli podstiče kreativnost kod dece. Bezbroj mogućnosti za učenje i crtanjem na ovoj tabli pruža interaktivno iskustvo koje će ih oduševiti.

Štapići u Različitim Bojama za Dodatnu Zabavu

Uz kutiju dolaze i štapići u raznim bojama. Ovi štapići dodatno obogaćuju iskustvo učenja matematike i omogućavaju deci da razvijaju svoje kreativne veštine. Različite boje čine učenje još zanimljivijim i atraktivnijim.

Sjajan Poklon za Različite Uzraste

Drvena kutija za učenje brojeva predstavlja izvrstan poklon za dečake i devojčice različitih uzrasta. Sa svojim kombinacijom obrazovnih i zabavnih elemenata, ova igračka će obradovati svako dete.

Edukativne igracke za decu od 7 godina

Uz ovu kutiju, učenje brojeva postaje avantura ispunjena radosti i zabave. Neka vaše dete zaplovi u svet matematike na najkreativniji način!

Učenje više nikada neće biti dosadno – uz pomoć ove sjajne Višenamenske kutije za učenje!

  • Superiorni i ekološki materijal – Ova kutija je izrađena od visokokvalitetnog drvenog i plastičnog materijala, netoksičnog, dobro izrađenog i bez oštrih ivica i uglova, tako da slobodno možete da pustite decu da se igraju sa njom. Jaka i čvrsta, nije je lako slomiti.
  • Multifunkcionalna igračka za matematičke igre – Set dolazi sa malom crnom tablom, malim kredama u kutiji, slatkim satom za učenje u obliku puža, drvenim pločicama za brojeve i drvenim štapićima za brojanje u različitim bojama. Deca će već svakako sama odabrati omiljenu alatku za učenje matematike.
  • Šareni dizajn – Ovaj set za brojanje imaj sladak i šareni dizajn, drveni štapići imaju 4 boje, a igračka sata 7 boja.

Pomozite deci da:

– lakše razumeju osnovno sabiranje, oduzimanje, deljenje i množenje;
– stimulišu kreativnost, maštu, logičko razmišljanje, osnovnu fiziku, motoričke veštine i veštine rešavanja problema.

Materijal: drvo

Veličina: 31 x 19 x 3 cm

Sadržaj:

  • 100 štapića u boji
  • 70 pločica (simboli i brojevi)
  • 3 krede
  • 1 reverzibilna tabla
  • 1 drvena kutija
  • 1 gumica za ploču

Dopustite Vašem detetu da uživa u učenju matematike.

Poručite ovu sjajnu Drvenu kutiju za učenje brojeva i obradujte svoje mališane.

Drvena kutija za učenje brojeva pruža deci ne samo zabavu već i dragoceno iskustvo učenja kroz igru. Sa svojim raznovrsnim funkcijama, ova edukativna igračka podstiče razvoj matematičkih veština, koordinaciju, kreativnost i pažnju kod dece uzrasta od 7 godina. Osim što je odličan poklon, ova kutija postaje važan alat u procesu učenja, pružajući mališanima interaktivno iskustvo koje će ih inspirisati da istražuju svet brojeva na jedinstven i uzbudljiv način. Sada, uz Drvenu kutiju za učenje brojeva, učenje postaje avantura ispunjena radosti i razvoja.

Edukativne igračke za decu od 7 godina predstavljaju ne samo izvor zabave već i ključan element u njihovom kognitivnom razvoju. Kroz interaktivne i edukativne aktivnosti, ove igračke podstiču maštovito učenje, razvijaju matematičke veštine, unapređuju kreativnost i podržavaju razvoj fine motorike. Ovo je vreme kada deca najviše apsorbuju znanje kroz igru, a edukativne igračke im pružaju priliku da istraže, uče i razvijaju se na prirodan i zabavan način. Odlučujući se za ovakve igračke, roditelji biraju ne samo trenutnu radost svojih mališana već i investiciju u njihov budući uspeh i razvoj. Neka ova igračka vodi vaše dete na putu otkrivanja, učenja i neograničenog rasta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Edukativne igracke za decu od 7 godina“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *