- 29%

Naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom br 1

990.00рсд

Rasprodaja traje do isteka zaliha

Imate problema sa bolovima u donjem delu leđa usled višečasovnog sedenja u kancelariji za računarom ili dugotrajne vožnje u automobilu?

Predstavljamo Vam anatomski naslon za stolicu zahvaljujući kom će Vaša kičma osetiti znatno olakšanje, a Vaš kompletan organizam doživeti preporod  – potporu sa masažerom za pravilnom držanje.

Nema na stanju

Naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom

Potpora za pravilno sedenje pomaže u sprečavanju lošeg držanja i bolova u leđima. Savršena je za duge dane u kancelarijskoj stolici ili u kolima/kamionu.

Naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom

Anatomski naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom je revolucionarni proizvod koji pruža potporu Vašem donjem delu leđa i specijalno je dizajniran tako da Vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Idealna potpora za kičmu sa masažerskim svojstvima omogućiće Vam pravilno držanje leđa i pravilno sedenje za računarom u svakom trenutku.

Proizvod vrhunskih performansi napravljen je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom koja ima masažerska svojstva. Elastičan metalni ram potpore za kičmu obezbeđuje istoj stabilnost, a Vama mogućnost da je neograničeno koristite.

 

Naslon za stolicu

Cirkulacija vazduha obezbeđena je prilikom korišćenja ove potpore, što znači da nećete imati utisak da Vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa i neće izazivati pojačano znojenje. Veoma lako se postavlja na radnu stolicu ili sedište u automobilu.

Pružajući leđima dodatnu podršku, možete sebi pomoći u poboljšanju držanja i omoućiti sebi udobnije sedenje u neudobnim stolicama. Potpora za pravilno sedenje je jednostavan način da postavite kičmu u pravilan položaj. Jednostavno navucite potporu za pravilno sedenje preko naslona Vaše stolice i istog trenutka će te osetiti razliku. Možete je koristi kod kuće, u kancelariji ili kolima. Na centralnom delu ova specijalna potora je ojačana sa plastičnim masažnim delom za bolju podršku i masažu
kičme.

anatomski naslon za stolicu sa masažerom za pravilno sedenje za računarom

Ova potpora za leđa je jednako preporučljiva i mlađim i starijim osobama, bez obzira na to da li već pate ili ne od bolova u donjem delu leđa.

potpora za pravilno sedenje 3
Pružajući leđima dodatnu podršku, možete sebi pomoći u poboljšanju držanja i uživati još više u udobnosti sedišta. Potpora za pravilno sedenje je jednostavan način da postavite kičmu u pravilan položaj, kao i da omogućite vazduhu  koji Vas hladi da cirkuliše.
Jednostavno navucite potporu za pravilno sedenje preko naslona Vaše stolice i istog trenutka će te osetiti razliku.  Dejstvo jastuka sa oprugama je takvo da  Vam pruža dragocenu podršku i dodatni komfor, dok rešetkasta mreža deluje kao ventil  koji omogućava hlađenje. Izdignuti deo Vam pruža mogućnost ekstra masaže, tako da se obično sedenje u trenutku pretvara u pravo zadovoljstvo.
Potpora za pravilno sedenje  je brzo, jeftino i udobno rešenje.

Ova podrška za leđa će na jednostavan način da postavi vašu kičmu u pravilan položaj.
Pruža nežnu i udobnu masažu koja povećava zalihe krvi koje oslobađaju i sprečavaju bilo kakva oštećenja.
Potpora za pravilno sedenje se jednostavno navlači preko naslona stolice, a vi ćete istog trenutka osetiti razliku.
Jastuk sa oprugama će Vam pružiti dragocenu podršku i dodatni komfor, rešetkasta mreža će omogućiti hlađenje,
a izdignuti deo će Vam pružiti mogućnost ekstra masaže, tako da će Vam sedenje pretvoriti u pravo zadovoljstvo.

 

5 TOP razloga za kupovinu potpore sa masažerom

• Udobnije sedenje
• Masaža leđa
• Držanje tela u pravilnom položaju
• Preventiva za kičmu
• Veća produktivnost

Naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom –

Karateristike:

Potpora Naslon Za Stolicu Sa Masažerom je mrežna podrška za leđa je lagana za nošenje i jednostavna za upotrebu. Mrežna podrška za leđa sa elastičnom trakom, može se ugraditi za nekoliko minuta i fiksirati oslonac i  mrežicu  na kancelarijsku stolicu,auto sedište.100% zadovoljstvo.

– Koristite ga kod kuće, u kancelariciji i u kolima
– Odgovara skoro svim vrstama sedišta
– Pruža dodatnu podršku i udobnost
– Rešetkasta mreža omogućava vazduhu da cirkuliše kako bi Vas rashladio
– Brzo i lako se instalira

Pogledajte video: Potpora Naslon Za Stolicu Sa Masažerom

Poručite još danas Vaš naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Naslon za stolicu za udobno sedenje za računarom br 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *